photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Σφοδρές αντιδράσεις… Κασσής: Δέχομαι μόνο τον ΕΝΦΙΑ

KASSHS BOYLHΤην μεγαλύτερη πολιτική αναταραχή των τελευταίων μηνών, στο κυβερνητικό, συμμαχικό σχήμα, προκαλεί η εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος από τη ρύθμιση των εκατό δόσεων.
Η Βουλή οδηγείται σε ονομαστική ψηφοφορία, την ώρα που οι αντιδράσεις από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ πληθαίνουν.
Τα πυρά στρέφονται κατά του οικονομικού επιτελείου και του ίδιου του Υπουργού Γκίκα Χαρδούβελη.
Πυρά εξαπέλυσε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Κασσής, ο οποίος είπε ότι «ψηφίσαμε πριν από μια εβδομάδα το νόμο για τις ρυθμίσεις στην εφορία». «Ο νόμος είναι πάρα πολύ καλός» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθεί να αποσυρθεί η παράγραφος που αφορά στην φορολογία εισοδήματος.
Σημειώνεται, μάλιστα, ότι ο κ. Κασσής αντέδρασε έντονα για την παρουσία των ΜΑΤ στην Νομική Σχολή.
«Ο νόμος είναι πάρα πολύ καλός και αυτό το λέει ο κόσμος έξω, το λέει ο κόσμος στην αγορά, σε καμία όμως περίπτωση δεν θα δεχθώ να αποσυρθεί η β' υποπαράγραφος, που αναφέρεται όπως ψηφίστηκε», δήλωσε στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε υπέρ της εξαίρεσης του ΕΝΦΙΑ από τη ρύθμιση των 100 δόσεων, αλλά όχι και της εξαίρεσης του φόρου εισοδήματος και των άλλων οφειλών.
«Το θέμα του ΕΝΦΙΑ μπορώ να το δεχτώ, αλλά όχι την κατάργηση όλων των άλλων», τόνισε στη Βουλή ο κ. Κασσής.
epirusepress.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου