photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αυτός είναι ο "Χάνιμπαλ" της Άρτας που τεμάχισε τον φίλο του



Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε η φωτογραφία του φονιά της Άρτας, ο οποίος πυροβόλησε τον φίλο του μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Κεραμάτες, και στη συνέχεια προκειμένου να...

εξαφανίσει τα ίχνη, τεμάχισε το πτώμα και πέταξε τα κομμάτια του στο βόθρο του σπιτιού του και στον ποταμό Άραχθο, ενώ έκαψε τα δικά του ρούχα και τα ρούχα του θύματος στην αυλή του σπιτιού.
Με σκυμμένο το κεφάλι και με απίστευτη ψυχραιμία, ο 36χρονος κατά την ομολογία του στους αστυνομικούς άρχισε να περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε.
Όπως ανάφερε ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς, δολοφόνησε τον φίλο του επειδή πίστευε ότι το θύμα είχε κλέψει ηρωίνη και χρήματα από το πατρικό του σπίτι όπου τον φιλοξενούσε επί 20 ημέρες στις αρχές του νέου χρόνου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», παρούσα την ώρα της δολοφονίας ήταν και η 25χρονη ναρκομανής φίλη του δράστη η οποία, επίσης, συνελήφθη, ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση.
Ο 36χρονος που προκάλεσε πανελλήνιο σοκ για το πρωτοφανές φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε είχε απασχολήσει τον τελευταίο χρόνο την αστυνομία εφτά φορές.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο δράστης είχε συλληφθεί τελευταία φορά για ναρκωτικά στις 14 Φεβρουαρίου. Σημειώνεται πως το θύμα, είχε εξαφανιστεί από τις 11 Φεβρουαρίου.
Όσον αφορά στο 48χρονο θύμα, έφυγε από το σπίτι του στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας πριν από δύο εβδομάδες με προορισμό τους Κεραμάτες στην Άρτα, όπου επισκέφθηκε τον 36χρονο με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις και πάρε – δώσε για ναρκωτικά.
Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό δεν ήταν λίγες οι φορές που εξαφανιζόταν από το σπίτι του χωρίς να δίνει σε κανένα μέλος της οικογένειάς του λογαριασμό.
Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης, είναι πως ενώ ο 48χρονος άντρας ήταν νεκρός, η κόρη του, που δεν φανταζόταν μία τέτοια εξέλιξη, ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νύφη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου