photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση κτηνοτροφικών συνεταιρισμών – συντονιστική επιτροπή

Χαιρετίζουμε την αποφασιστικότητα και τη μαχητικότητα όλων όσων συμμετείχαν στο δίκαιο αγώνα μας και συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη για να πληρωθούμε. Όσο και αν προσπαθούνε να μας τρομοκρατήσουν πρέπει να ξέρουν ότι μας κάνουν πιο δυνατούς. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί.Οι κτηνοτρόφοι βιώνουμε αυτή την πολιτική από την πλευρά της γαλακτοβιομηχανίας που μας οδηγεί στην πείνα και την καταστροφή.Όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο... και πιο φανερές οι πραγματικές προθέσεις της εταιρείας. Ο Βιτάλης προκλητικά μας δήλωσε ότι ουσιαστικά θα μας πληρώνει όποτε θέλει εκείνος και σε όποιον αρέσει. Με τη στήριξη της κυβέρνησης, και αυτών που έβαλαν πλάτη για την ιδιωτικοποίηση, προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας τρομοκρατήσει, θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό θα κάμψει το ηθικό μας και θα μας κάνει να υποχωρήσουμε. Πίστεψαν ότι με τα ΜΑΤ θα μας τρομοκρατήσουν.Πρέπει να ξέρουν ότι με κάθε δήλωσή τους μας κάνουν πιο αποφασισμένους και πιο οργισμένους. Κάθε διμοιρία ΜΑΤ μας κάνει πιο μαχητικούς.Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι τη δικαίωσή του. Ο κ. Βιτάλης και όλοι αυτοί που τον στηρίζουν πρέπει να ξέρουν ότι η πληρωμή των κτηνοτρόφων δεν αποτελεί έθιμό αλλά υποχρέωση. Αν δε μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή να φύγει. Εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε από τα κοπάδια, ούτε να αφήσουμε τις φαμίλιες μας να πεινάσουν.
Απαιτούμε:
Την άμεση εξόφληση όλων των κτηνοτρόφων για το γάλα που έχουν παραδώσει.
Την εκκαθάριση και τους προκαταβολές μας όπως την παίρναμε από το ‘63
Ο αγώνας μας συνεχίζεται:
Δε θα αφήσουμε να καταστρέψουν την κτηνοτροφία και την αγροτιά στην Ήπειρο και κατ’ επέκταση την οικονομία της περιοχής (αυτή που απέμεινε)
Καλούμε τους δημάρχους και τα δημοτικά συμβούλια της Ηπείρου, εργατικά κέντρα, αγροτικούς συλλόγους, εμπορικούς συλλόγους, επιμελητήρια, και όλους τους φορείς για έμπρακτη συμπαράσταση.
Όλοι την Τετάρτη 31/7 και ώρα 3:00μμ στην παράσταση διαμαρτυρίας στο περιφερειακό συμβούλιο
 
epirusgate.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου