Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ξανά πρόεδρος στον Σύνδεσμο Ύδρευσης ο Θανάσης Μανταλόβας


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου, Αντιπροέδρου και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.
Στη θέση του Προέδρου εξελέγη και πάλι ο δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Θανάσης Μανταλόβας με την υποστήριξη του συνόλου των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων, προερχόμενος από την...
Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας Βασίλης Βήκας.
Στην Εκτελεστική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωαννίνων Δημήτρης Νάστος και Βασίλης Βήκας.
Ο κ. Μανταλόβας σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη όπως και τους εργαζόμενους του Συνδέσμου για την προσπάθεια που καταβάλλουν. Υπογράμμισε δε ότι κυρίαρχος στόχος είναι στο τέλος της θητείας της παρούσας διοίκησης να έχουν επιλυθεί όλα τα προβλήματα υδροδότησης και να λειτουργεί ένα πλήρες κι αξιόπιστο δίκτυο ύδρευσης.
«Στα δυο πρώτα χρόνια της θητείας μας περιορίσαμε σημαντικά τα τεράστια προβλήματα υδροδότησης του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, εξασφαλίσαμε - αξιοποιώντας τις δυνατότητες του ΕΣΠΑ - νέους πόρους που υπερβαίνουν τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κατασκευασθούν τα απαραίτητα έργα ύδρευσης, που θα δίνουν οριστικό τέλος στα προβλήματα και θα διασφαλίζουν την απρόσκοπτη υδροδότηση όλων των περιοχών και των δημοτικών διαμερισμάτων του Λεκανοπεδίου, περιορίσαμε τις λειτουργικές δαπάνες του συνδέσμου στο ήμισυ, μειώσαμε τα τέλη ύδρευσης για τους επαγγελματίες και τις οικιακές συνδέσεις στο δίκτυο του ΣΥΔΛΙ από 20 έως 30%. Φιλοδοξούμε στο τέλος της θητείας μας να παραδώσουμε στους πολίτες του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων ένα σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης που θα ανταποκρίνεται και θα καλύπτει πλήρως τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες τους για ύδρευση. Ευχαριστώ τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους για την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπό μου, αλλά κυρίως ευχαριστώ τους λίγους αλλά αξιέπαινους για την προσπάθειά τους εργαζόμενους του Συνδέσμου», υπογράμμισε ο κ. Μανταλόβας.
O νεοεκλεγείς αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βασίλης Βήκας και Δημοτικός Σύμβουλος Ιωαννιτών ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη και επεσήμανε ότι πρόθεσή του είναι να συμβάλλει από την πλευρά του, με όλες του τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια που γίνεται.
«Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την εμπιστοσύνη τους & τον Πρόεδρο Αθανάσιο Μανταλόβα για την τιμητική του πρόταση να είμαι αντιπρόεδρος.
Ο Σύνδεσμος ύδρευσης τα προηγούμενα δυο χρόνια στον οποίο είχα την τιμή να συμμετέχω από την θέση του μέλους στην Εκτελεστική Επιτροπή προσέφερε πάρα πολλά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ύδρευσης.
Ειδικότερα κατάφερε μέσα από συντονισμένες ενέργειες να θέσει σε λειτουργία τα ημιτελή έργα ύδρευσης στην Δ.Ε. Παμβώτιδας, επιλύοντας οριστικά τόσο τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπιζαν πάρα πολλοί οικισμοί στην Παμβώτιδα αλλά παράλληλα να ανακουφίσει και τις άλλες περιοχές του Λεκανοπεδίου.
Το επόμενο διάστημα θα ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό μας», υπογράμμισε ο κ. Βήκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου