photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Η Δημοτική Αστυνομία στα θρανία

Ένας μεγάλος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων ξεκινά για τη Δημοτική Αστυνομία Ιωαννίνων με στόχο την καλύτερη ενημέρωση, πληροφόρηση και αντιμετώπιση των ζητημάτων που περιλαμβάνονται στα καθήκοντά της.
Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας Παναγιώτης Κιτσούλης ο κύκλος των σεμιναρίων αποσκοπεί στην αναβάθμιση του ρόλου της Δημοτικής Αστυνομίας και η καλύτερη αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύπτουν.

Το πρώτο σεμινάριο αφορά στο πρόβλημα της αντιμετώπισης αδέσποτων ζώων. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί...
την ερχόμενη Τετάρτη και θα γίνει από εκπροσώπους επιστημονικών φορέων της περιοχής και των φιλοζωικών οργανώσεων.
«Ο Δήμος σήμερα διαθέτει τα μέσα για την αναισθητοποίηση αδέσποτων ζώων και για την περισυλλογή τους. Γι' αυτό θεωρούμε επιβεβλημένη την ενημέρωση της Δημοτικής Αστυνομίας για πρακτικά θέματα. Με την ευκαιρία αυτή θα πρέπει να επαναλάβουμε ότι το πρόβλημα των αδέσποτων δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο από τον Δήμο και τις υπηρεσίες του. Απαιτείται η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και η συμβολή της ώστε να μην δημιουργούνται συνεχώς νέες γενιές αδέσποτων», υπογράμμισε ο κ. Κιτσούλης.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Δημοτικής Αστυνομίας θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα με άλλα αντικείμενα όπως η διαχείριση κρίσεων, κυκλοφοριακά θέματα και καλή λειτουργία της πόλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου