photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζεται ως έχει το αλιευτικό καταφύγιο



KORONHSIA LIMANI
Όπως ακριβώς προβλέπεται στη μελέτη θα συνεχιστεί το έργο του αλιευτικού καταφυγίου Κορωνησίας. Αυτό είναι το συμπέρασμα το οποίο προέκυψε μετά από σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.
Στη σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα κ. Μουτζούρη συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, η διαχειριστική αρχή, ο ανάδοχος, εκπρόσωποι των....
αλιέων και του τοπικού συμβουλίου.
Στόχος ήταν, μετά τις αντιδράσεις που καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα και τις καταγγελίες που έγιναν, να αναζητηθεί η βέλτιση λύση. «Εμείς θα αποδεχόμασταν όποια συμφωνία υπήρχε» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς και συμπλήρωσε πως αυτό που αποφασίστηκε είναι να συνεχιστεί το έργο ως έχει, σύμφωνα δηλαδή με όσα προβλέπει η μελέτη. Με την ολοκλήρωση του μεγάλου βραχίονα κι ύστερα από επιτόπια επίσκεψη που θα γίνει από τον κ. Μουντζούρη θα εκτιμηθεί αν χρειάζονται και ποιες αλλαγές στον μικρότερο που προβλέπεται να κατασκευαστεί.

«Συνεχίζουμε το έργο κανονικά και θέλουμε τη σύμφωνη γνώμη και τη συναίνεση της τοπικής κοινωνίας» υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο κ. Ψαθάς.
epiruspost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου