Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Επίταξη των εργαζομένων του μετρό αποφάσισε η κυβέρνηση

Στο μέτρο της επίταξης προχωρά η κυβέρνηση για τη συνεχιζόμενη απεργία στο μετρό, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Κ. Χατζηδάκης μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.


Από τη πρώτη στιγμή, τόνισε ο υπουργός σε δηλώσεις του εξερχόμενος του ....
Μαξίμου, έγινε σαφές πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εξαίρεσης από το ενιαίο μισθολόγιο . Παρ' όλα αυτά, οι συνδικαλιστές της ΣΤΑΣΥ αποφάσισαν να ακολουθήσουν, το δρόμο της τυφλής σύγκρουσης και ακόμη  περισσότερο να υιοθετήσουν αθέμιτες πρακτικές ως προς την απεργίας και να μη σεβαστούν σαφέστατες αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης.
Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αδιαφορεί, ούτε να παρακολουθήσει μια προσχηματική προσπάθεια δήθεν καλής θέλησης Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να προχωρήσουμε στο μέτρο της επίταξης, ανακοίνωσε ο κ. Χατζηδάκης, γνωστοποιώντας ότι η σχετική εισήγησή του έγινε δεκτή από τον Πρωθυπουργό.
Παράλληλα, πρόσθεσε, η δικαιοσύνη θα ακολουθήσει το δικό της δρόμο με τις έρευνες που κάνει ως προς τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν και ως προς την περιφρόνηση των αποφάσεων των δικαστηρίων.
Η λέξη επίταξη είναι χούντα, ας έρθουν να μας πάρουν, απάντησε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο μετρό Αντώνης Σταματόπουλος και ζήτησε τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού.
Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η ταλαιπωρία των πολιτών σήμερα θα τελειώσει, είχε διαμηνύσει νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, επαναναλαμβάνοντας για μία ακόμη φορά πως δεν μπορεί να υπάρξει καμία εξαίρεση από το ενιαίο μισθολόγιο.

(Πηγή: Naftemporiki.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου