photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Μην του ΠΑΣ κόντρα!

Μυρίστηκε αίμα και... όρμησε! Με τη διαφορά ποιότητας να κάνει μπαμ, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί κι όχι μόνο επέστρεψε στις νίκες, αλλά το έκανε με show κόντρα στη Νίκη Βόλου (4-0).


Μην του ΠΑΣ κόντρα! Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα και το πέτυχε κάνοντας «πάρτι» απέναντι στην ανήμπορη να αντιδράσει Νίκη Βόλου!

Οι Ηπειρώτες μετά από ένα… χαλαρό πρώτο μέρος (όπου ήδη προηγούνταν στο σκορ), φόρτσαραν για τα καλά στο δεύτερο και «παρέσυραν» τους νεοφώτιστους με σκορ 4-0!

Μιχαήλ, Μανιάς, Ίλιτς και Τσουκαλάς οι σκόρερ των θριαμβευτών που φτάνοντας τους 13 βαθμούς (με την τρίτη τους νίκη), ανέβηκαν στο… πάνω μισό της βαθμολογίας.

Δεν έδειξαν τίποτα οι κυανόλευκοι που παραμένουν στον πάτο της Σούπερ Λίγκας (4β.) και τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα…

Το ματς:

Δεν είναι όλα τα ματς «ντέρμπι». Υπάρχουν κι αυτά που έχουμε φαβορί και αουτσάιντερ. Σαν το… δικό μας απόψε! Εκεί όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα δεδομένα ήταν ο «δυνατός» της αναμέτρησης και φρόντισε νωρίς-νωρίς να επιβεβαιώσει αυτό το ρόλο του (έστω και με πολύ δόση τύχης). Ο Μιχαήλ… ανηφόρισε στην περιοχή της Νίκης, έκανε το σουτ και αφότου η μπάλα κόντραρε, κατέληξε στην εστία των φιλοξενούμενων για το 1-0 στο 7’.

Οι γηπεδούχοι είχαν από νωρίς αυτό που ήθελαν. Είχαν διώξει το άγχος. Και μπορεί ο χρόνος να κυλούσε, ωστόσο δεν δέχονταν καμία (μα καμία) πίεση. Κι όσο να ‘ναι τους… ανάγκασε κι αυτό να χάσουν το ρυθμό τους, να αναπαυτούν στο υπέρ τους προβάδισμα και το θέαμα στους Ζωσιμάδες να μειωθεί στα όρια του… ύπνου. Είναι ενδεικτικό πως το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους Βολιώτες να μην έχουν καταγεγραμμένη «καλή» προσπάθεια, ενώ και ο ΠΑΣ την ίδια ώρα είχε ακόμα μια απειλητική ενέργεια με τον Ίλιτς (που έκανε κακό κοντρόλ και δεν… εκτέλεσε τον Τραϊρή).

Όσο διαφορά δυναμικότητας και να υπάρχει, το 1-0 είναι πάντα ένα σκορ έθραυστο (κλισέ;) Και προκειμένου να μην μπουν σε τυχόν περιπέτειες, οι Ηπειρώτες έβαλαν… τελεία και παύλα στο ποιος θα νικήσει τον αγώνα. Ο Μιχαήλ από «εκτελεστής» έγινε δημιουργός και ο Μανιάς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (με ωραία κεφαλιά στη γωνία). Ο Τζαναβάρας έκανε αλλαγές, μπας και αλλάξει κάτι, αλλά μάταια. Κάθε άλλο, οι κυανόλευκοι δεν μπορούσαν να κάνουν το οτιδήποτε μπροστά απ’ την εστία του Βελλίδη που περνούσε πιθανώς (μάλλον σίγουρα) το πιο ήσυχο φετινό του βράδυ.

Και σα να γύρισε τον… διακόπτη ο ΠΑΣ κι εκεί που απλώς περιμέναμε να τελειώσει το ματς, οι ποδοσφαιριστές του Πετράκη «τρελάθηκαν». Γι’ αυτό κι άλλωστε ο δείκτης του σκορ έφτασε σε αυτά τα επίπεδα. Με την άμυνα της Νίκης να… πετάει αετό και τον Ίλιτς να χρίζεται σκόρερ στο 75’ (με κοντινό σουτ ύστερα από ασίστ του Μανιά), με τον Τσουκαλά στο 82’ να κάνει κάτι αντίστοιχο (με μπαλιά του Τσάβες) και… από θαύμα (λόγω εξαιρετικών συνεργασιών) το σκορ έμεινε εν τέλει στο 4-0 και δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις θριάμβου, δεδομένων των… άγριων ενστίκτων του ΠΑΣ!



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μπέριος (47’ Σκόνδρας), Ακόστα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μανιάς, Τσουκαλάς, Ίλιτς (80’ Ηλιάδης), Στρούνα (46’ Χαρίσης), Τσάβες, Λίλα

Νίκη Βόλου: Ταΐρης, Καρασαλίδης, Μαχλελής, Ίβενς, Κυζιρίδης (61’ Γιαννιτσάνης), Κοτσαρίδης, Μαρινάκης, Τσουκάνης (54’ Σταμπολζίεφ), Λάουκς, Νικλητσιώτης (77’ Σκούρτης), Τζιώρας
sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου