photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Στο μηδέν Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το παιχνίδι στα Χανιά μεταξύ του τοπικού Πλατανιά και του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα της Κρήτης είχε την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων.Στο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά πολύ δύσκολα κατάφερνε να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΣ και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Βελλίδη. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Ιωαννίνων παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και προσπαθούσε να απειλήσει με ξαφνικές αντεπιθέσεις.Η σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου ανήκει στους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, στο 12΄ δυνατό σουτ του Τσουράκη από μακρινή απόσταση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη. Η ομάδα των Χανίων συνέχισε να πιέζει, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ «απάντησε» στο τελευταίο λεπτό. Τότε ο Τσάβες πάσαρε στον Ακόστα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Ολιμπά.Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Πλατανιάς είχε και πάλι την πρωτοβουλία των
κινήσεων, αλλά η υπεροχή του ήταν «φλύαρη», χωρίς να μπορεί να βρει τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ συνέχισε να απειλεί με ξαφνικές αντεπιθέσεις και στο 64ο λεπτό λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.Τότε, μετά από προσπάθεια του Τσάβες μέσα στην περιοχή, έδιωξε με τάκλιν ο Ιτούα, ο Γιάκος σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ολιμπά. Η ομάδα των Χανίων συνέχισε να πιέζει, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Δημήτρης, Τετέ (74΄ Μαχαμάτ), Αγκιλέρα, Μενδρινός, Τσουράκης, Τζίλβαν (85΄ Φιγκέιρα), Ναζλίδης (66΄ Τόρες).
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ (74΄ Λόπες), Χαρίσης (54΄ Γιάκος), Μπέριος, Στρούνα, Λίλα, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς (46΄ Σαπαλίδης).
epirusgate

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου