Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

Σύλληψη οδηγών λεωφορείων για μεταφορά παράνομων μεταναστών

Δύο οδηγοί λεωφορείου, ηλικίας 31 και 43 ετών αντίστοιχα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων τα μεσάνυχτα της Δευτέρας με την κατηγορία ότι επιχείρησαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.
Ειδικότερα, στην Περιφερειακή  Οδό Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων σε συνεργασία με κλιμάκιο υπαλλήλων του Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, στάθμευσαν για έλεγχο τουριστικό λεωφορείο, ελληνικών συμφερόντων, που εκτελούσε δρομολόγιο από τη χώρα μας προς την Αλβανία.
Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο, οι δύο οδηγοί, μετέφεραν επτά (7) υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας από 21 έως 40 ετών,  οι οποίοι στερούνταν  νομίμων προϋποθέσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας ενώ οι τέσσερις εξ αυτών ήταν καταχωρημένοι στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών, συνεπεία δικαστικών και διοικητικών απελάσεων.
Κατασχέθηκαν:
  • το λεωφορείο.
  • τα χρηματικά ποσά των (1825) ευρώ και (2900) leke Αλβανίας.
  • τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
epirusepress.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου