Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Όλα τα μέτωπα ανοιχτά στον ΠΑΣ

Λιγοστεύουν μέρα με την ημέρα τα νέα από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να βρίσκονται ήδη σε διακοπές, έστω κι αν ο Γ. Πετράκης βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον Γ. Χριστοβασίλη για το σχεδιασμό του ρόστερ της νέας περιόδου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣ θα βρίσκεται στο τέλος της εβδομάδας και πάλι στην πόλη, για θέματα της ομάδας, ενώ ψηλά στην ατζέντα των μεταγραφικών σεναρίων εξακολουθεί να βρίσκεται η υπόθεση Κοροβέση, με την πρόταση της ΑΕΚ, να μην ικανοποιεί, όπως φαίνεται, οικονομικά την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που δεν είναι διατεθειμένη να αποδεχθεί μία πρόταση που θα είναι μικρότερη από αυτήν, με την οποία η ΑΕΚ απέκτησε τον Κολοβέτσιο. Στις αρχικές συζητήσεις ο Γ. Χριστοβασίλης έθεσε ένα συγκεκριμένο όριο στην ΑΕΚ για τον Κοροβέση από το οποίο όμως, οι κιτρινόμαυροι, απέχουν αρκετά.
Αναφορικά με τα υπόλοιπα μεταγραφικά, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για τον Βελλίδη ούτε και για άλλον παίκτη του ΠΑΣ, αφού δεν έχει γίνει...
καμία κρούση, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία του Τάσου Κρητικού στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων.
Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΣ αποτελεί βασική επιλογή του Θοδ. Παχατουρίδη και στον ΠΑΣ ευελπιστούν, ότι με ενδεχόμενες καλές εμφανίσεις του Κρητικού, θα υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδες για την απόκτησή του.
Το τουρνουά του 7ου ομίλου θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία από 28 Μαΐου έως 2 Ιουνίου και εκτός από τη διοργανώτρια χώρα, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ουαλία και το Βέλγιο.
Κοροβέσης - Ο ΠΑΣ έχει 
τον πρώτο λόγο
Δύο χρόνια συμπλήρωσε ήδη στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ ο Ν. Κοροβέσης που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και τη φετινή χρονιά. 
Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr μίλησε για τη χρονιά που τέλειωσε, το ενδεχόμενο μεταγραφής του και τις φιλοδοξίες του για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
Αναδημοσιεύουμε μερικά αποσπάσματα της συνέντευξης Κοροβέση.
«Η σεζόν ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες λόγω της περσινής πορείας μας, όταν καταφέραμε να τερματίσουμε στην πεντάδα. Υπήρχε βάρος στις πλάτες μας και είχαμε γεμίσει τους εαυτούς μας με άγχος. Αυτό έβγαινε στο γήπεδο σε κάποια παιχνίδια και αυτό ίσως μας φρέναρε στο να έχουμε φέτος ανάλογη πορεία με την περσινή. Βέβαια έπαιξε ρόλο το ότι είχαμε και κάποιες απουσίες. Πιστεύω ότι στο τέλος εξελίχθηκε σε πετυχημένη χρονιά και η φετινή γιατί εξασφαλίσαμε την παραμονή στην κατηγορία κερδίζοντας τον πρωταθλητή Ελλάδας. Γενικά κάναμε καλές εμφανίσεις στο τέλος και αυτό που μένει είναι το πώς τελειώνεις τη χρονιά»
Κοιτώντας πλέον αποστασιοποιημένα όσα ζήσατε φέτος, τι θα άλλαζες;
«Θα άλλαζα τη νοοτροπία μας σε μερικά παιχνίδια. Δε γυρίσαμε ούτε ένα αποτέλεσμα. Δεχόμασταν γκολ και εκεί τελείωνε. Θα ήθελα να μπορούμε να νικάμε και σε παιχνίδια που βρισκόμασταν πίσω στο σκορ».
Η πρώτη σου χρονιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εξαιρετική για όλους. Πώς το βίωσες;
«Πραγματικά ήταν μία χρονιά που θα μου μείνει στην καριέρα μου. Ήταν ένα όνειρο όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές, αλλά για όλη την πόλη. Βέβαια δεν καταφέραμε να παίξουμε αλλά και μόνο η χαρά και οι πανηγυρισμοί ήταν ό,τι καλύτερο για τον κόσμο, για μας, το προπονητικό επιτελείο και τον πρόεδρο. Κλειδιά επιτυχίας μεταξύ άλλων ήταν το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Αυτό διατηρήθηκε και φέτος μαζί με τον κορμό».
Φέτος έκανες άλλη μία καλή σεζόν και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι δεδομένο...
«Εγώ το μυαλό μου το έχω στον ΠΑΣ. Η ομάδα είναι ανοιχτή σε προτάσεις. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα και μετά εγώ».
epirusepress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου