Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Μπορεί να επιστρέψει στο ιατρείο του ανά πάσα στιγμή ο παιδίατρος… Με δεμένα τα χέρια ο Ιατρικός Σύλλογος

dikasthrΑρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το πορνογραφικό υλικό που εντοπίστηκε στον υπολογιστή του ο 47χρονος παιδίατρος, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Κατά την απολογία του στον Εισαγγελέα ο παιδίατρος, υποστήριξε ότι οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί ανήκουν σε φίλο του από τη Βουλγαρία. Εισαγγελέας και ανακριτής συμφώνησαν κι άφησαν ελεύθερο τον παιδίατρο θέτοντάς του περιοριστικούς όρους, οι οποίοι δεν εμποδίζουν άμεσα να επιστρέψει στο ιατρείο του.
Ο Ιατρικός Σύλλογος προς το παρόν είναι με τα...

χέρια δεμένα καθώς δεν μπορεί, άμεσα τουλάχιστον να κινήσει καμία διαδικασία. Σύμφωνα με πληροφορίες αντιπροσωπεία της διοίκησης έκανε παράσταση στον Εισαγγελέα υπηρεσίας και ζήτησε να αποσταλούν δια της επίσημης οδού τα στοιχεία του γιατρού. Ο Σύλλογος θα επανέλθει τη Δευτέρα στην Εισαγγελία, προκειμένου στη συνέχεια να παραπέμψει την υπόθεση στο Πειθαρχικό. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρακολουθούσε επί έξι μήνες τον παιδίατρο και στην επίσημη ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα έκανε λόγο για τον εντοπισμό σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας. Αποκαλυπτικός ήταν και ο ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης σε δηλώσεις που έκανε τονίζοντας ότι πρόκειται για μία από τις πιο σοβαρές υποθέσεις στην Ελλάδα.
Ο παιδίατρος παρόλα αυτά, μετά την τριήμερη κράτηση, αφέθηκε ελεύθερος διατηρώντας το δικαίωμα να επιστρέψει στο ιατρείο του όποια στιγμή επιθυμεί!!!

epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου