Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Έξι υποψήφιοι Πρυτάνεις για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

2816612377.jpgΜπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν τη μάχη της κάλπης για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, ωστόσο σε περίπου ένα μήνα απο σήμερα, θα  μας απασχολήσει μια ακόμη αναμέτρηση, οι Πρυτανικές εκλογές. Στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, ιδιαίτερα απο τη στιγμή που θα υπάρχει σίγουρα νέος Πρύτανης, μιας και ο Νόμος υποχρεώνει τον κ. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη να μην θέσει ξανά υποψηφιοτητα.
Χθες έληξε η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιότητων με τα ονόματα που θα διεκδικήσουν την ψήφο της ακαδημαϊκής κοινότητας των Ιωαννίνων να είναι 6. Πρόκειται για τους:...

Γεωργάτο Σπυρίδωνα (καθηγητή τμήματος Ιατρικής),
Καψάλη Γεώργιο (Αντιπρύτανης),
Λεοντάρη Γεώργιο (καθηγητή τμήματος Φυσικού),
Λαγαρή Ισαάκ (Αντιπρύτανης).
Πέτσιο Κωνσταντίνο (πρόεδρο τμήματος Φ.Π.Ψ.) και
Παγγέ Τζένη (Καθηγήτρια τμήματος Νηπιαγωγών).
Ήταν αναμενόμενοι...
Πρέπει να σημειωθεί πως το Συμβούλιο Διοίκησης θα επιλέξει τους 3 απο τους 6, που θα κατέλθουν τελικά στη ...μάχη της κάλπης. Είναι χαρακτηριστικό, οτι υποψήφιοι αντιπρυτάνεις δεν υπάρχουν (εκ του Νόμου), ενώ αναμενόμενες θεωρούνται οι υποψηφιότητες των δυο νυν αντιπρυτάνεων κ.κ. Καψάλη και Λαγαρή.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι καθηγητές του ιδρύματος που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, καθώς και οι λέκτορες. Την οργάνωση και εποπτεία των εκλογών θα αναλάβει επιτροπή καθηγητών του Πανεπιστημίου.
vimanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου