Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Η αντίδραση Κοροβέση για τις μεταγραφικές σειρήνες

Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια για τον μέσο του ΠΑΣ Νίκο Κοροβέση, καθώς και Ιταλικές ιστοσελίδες έγραψαν ότι ενδιαφέρεται η Τζένοα για την απόκτηση του νεαρού άσσου.
Μάλιστα η Corriere Mercantile ανέφερε ότι στη λίστα του τεχνικού διευθυντή Στέφανο Καπατσούκα ο Κοροβέσης είναι σε περίοπτη θέση. Έτσι  η συνέχεια αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τον 23χρονο μέσο του ΠΑΣ, που πέρα από το δεδηλωμένο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στη μάχη της απόκτησης έχει μπει και η Τζένοα. Ο Κοροβέσης είναι στην Κύπρο όπου πήγε για το γάμο του συμπαίκτη του Σταύρου Τσουκαλά και με ενδιαφέρον παρακολουθεί τις εξελίξεις. Όπως δήλωσε πρόσφατα ο ΠΑΣ είναι αυτός που θα αποφασίσει για το τι μέλει γενέσθαι. Να σημειωθεί ότι από πέρσι άνοιξε παρτίδες με την Ιταλία ο ΠΑΣ, καθώς αποκτήθηκε από την Κάλλιαρι ο Μάριος Οικονόμου με το σημαντικό ποσό των 500.000 ευρώ. Η μεταγραφή του Κοροβέση αναμένεται να φτάσει σε υψηλότερα επίπεδα. 

Σε ότι αφορά τον μεταγραφικό πυρετό που υπάρχει αυτές τις μέρες, όπως έγραψε και χτες ο «Η.Α» ο ΠΑΣ είναι σε συζητήσεις με 22χρονο παίκτη από τη...  Λατινική Αμερική (μάλλον Αργεντινό), κεντρικό χαφ που ξεχωρίζει για την ποιότητα και την τεχνική του κατάρτιση. Ίσως να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή που θα παρουσιάσει ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης που αναμένεται στα Γιάννινα, ζεσταίνοντας και το ενδιαφέρον του κόσμου, καθώς πρόκειται τις επόμενες μέρες να τεθούν σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια διαρκείας. Στον ΠΑΣ δεν θέλουν να διαρρεύσει για ευνόητους λόγους το όνομά του. Απλά επειδή είναι ξένος, ασχέτως αν είναι 22 ετών θα κλείσει μια από τις τρεις θέσεις παικτών άνω των 24 ετών και ανεξαρτήτου εθνικότητας. 

Πέρα από την περίπτωση αυτή του Λατινοαμερικάνου παίκτη, εξετάζονται και άλλοι παίκτες που προτάθηκαν στην  ομάδα και το εξωτερικό. Επίσης ο Γιάννης Πετράκης συλλέγει πληροφορίες για νεαρούς παίκτες από τη Β’ και Γ’ Εθνική της χώρας, με σκοπό να έρθουν στα Γιάννινα και μέσα από τη δουλειά να είναι έτοιμοι να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Για το λόγο αυτό ο Πετράκης έχει στενή συνεργασία και με τους προπονητές των ομάδων νέων Κ-20 Γιάννη Τάτση και Κ-17 Χρήστο Αγγέλη. 
 
Ηπειρωτικός Αγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου