photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Κίνηση “ΜΑΤ” Πλιάκου!!!

Εξασφάλισε την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό του της Γιάννας Γεωργούλη.
    Με κίνηση αιφνιδιασμού προχωρά στις εκλογές ο Μιχ. Πλιάκος. Μετά από μεθοδικές κινήσεις εξασφάλισε την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό του της φερέλπιδος νεανίδος Γιάννας Γεωργούλη.
    Η δ/νις Γεωργούλη, που είναι μόλις 28 ετών, έχει ιδιαίτερα μεγάλη αποδοχή στην Ελεούσα, είναι μέλος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων και πρόεδρος της ΝΔ Ζίτσας, ενώ είναι στέλεχος του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή κ. Κώστα Τασούλα. Είχε εργαστεί επί 4ετία στο Δήμο Πασσαρώνος, όπου ήταν ιδιαιτέρα γραμματεύς του κ. Βλέτσα, ενώ πριν είχε στελεχώσει το γραφείο του Προέδρου του Νομ. Συμβουλίου κ. Κώστα Πέτσιου.
    Πάντα σταθερή στην άποψή της η Γιάννα Γεωργούλη, έχει ταυτόχρονα την βοήθεια και εύνοια του Γιώργου Σταλίκα, πρωτοκλασάτου στελέχους του...
Μιχάλη Πλιάκου και πρώτου σε σταυρούς με τον κ. Βλέτσα συμβούλου στις προηγούμενες εκλογές, καθώς και ατόμου με εξαιρετικά μεγάλο κύρος και επιρροή, ο οποίος έχει καθημερινή εποικοδομητική συνεργασία μαζί της. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σταλίκας σε περίπτωση εκλογής του Μιχάλη Πλιάκου, θα αξιοποιηθεί σίγουρα όπως ακούγεται ως αντιδήμαρχος ή ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
    Η Γιάννα Γεωργούλη, αναμένεται στις άλλες δημοτικές εκλογές να είναι υποψήφια και μάλλον σίγουρη Δήμαρχος, αφού η αποδοχή στο πρόσωπό της, τόσο της Ελεούσας όσο και όλου του Δήμου Ζίτσας είναι ιδιαίτερα μεγάλη.
    Η εκλογή της Γιάννας Γεωργούλη στις δύο πρώτες θέσεις μαζί με τον Γιώργο Σταλίκα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού θεωρείται σίγουρο ότι σε αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλλει τόσο η ΝΟΔΕ με την πρόεδρο της οποίας Μαρία Κεφάλα είναι «κολλητές», όσο και το πολιτικό γραφείο του Κώστα Τασούλα. Ήδη, όπως αναφέρουν τοπικοί παράγοντες, την υποψηφιότητα Γεωργούλη βοηθούν τόσο ο παλαίμαχος αλλά πάντα δραστήριος Απ. Μπαϊραμπάς, όσο και το τοπικό δεξιό στέλεχος με μεγάλη επιρροή κ. Σωτ. Βότσικας.
zitsagate

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου