photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Στους 37 βαθμούς παρέμεινε ο ΠΑΣ!



Στους 37 βαθμούς παρέμεινε ο ΠΑΣ και δεν σώθηκε... ακόμη, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό και στην τελευταία θα παίξει εκτός με τον Άρη. Ανώτερος στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ, καθώς έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Ίλιτς και Τσουκαλά, ο οποίος αστόχησε σε κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, ενώ ήταν αμαρκάριστος. Ισορροπημένο και με ελάχιστες αξιοσημείωτες φάσεις στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι.

Η κατοχή ήταν συντριπτικά υπέρ του...
Εργοτέλη στο πρώτο ημίχρονο και στο 20’ είχε φτάσει στο 63%-37%, αλλά ο ΠΑΣ δικαιούταν τουλάχιστον ένα γκολ στα πρώτα 45 λεπτά. Οι Κρητικοί μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και είχαν τρία σουτ με τον Διαμαντάκο. ‘Όμως, οι παίκτες του ΠΑΣ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στο 24’ και στο 37’ με τους Ίλιτς και Τσουκαλά αντίστοιχα. Ειδικά στη φάση του Έλληνα μέσου πρόκειται για σίγουρο γκολ, το οποίο δεν κατάφερε να βάλει και ένα λεπτό αργότερα παραλίγο να το πληρώσει η ομάδα του.

Ο Ιμπραίμ βγήκε στην αντεπίθεση και αν τελείωσε γρήγορα τη φάση, πολύ πιθανόν να είχε κάνει το 1-0, όμως καθυστέρησε και το μόνο που κατάφερε ήταν να πασάρει στον Ρομάνο, ο οποίος δεν σημάδεψε σωστά. Ο ίδιος παίκτης πρωταγωνίστησε και στην επόμενη περίπτωση που επιτέθηκε ο Εργοτέλης, με την κεφαλιά του από καλή θέση να διώχνει ο Βελλίδης, αντιδρώντας εξαιρετικά.

Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις ήταν λιγοστές και φαινόταν πως οι δύο ομάδες δεν είχαν διάθεση να πάρουν πολλά ρίσκα, καθώς και ο ένας βαθμός δεν τους… έπεφτε άσχημος, διότι με αυτόν θα έκαναν ακόμη ένα βήμα για τη σωτηρία. Ο Εργοτέλης μπήκε μπροστά στο σκορ στο 72’ όταν ο Κούμπικ κέρδισε πέναλτι από τον Τζημόπουλο και το μετέτρεψε σε γκολ ο Χαντί, νικώντας τον Βελλίδη, τον οποίο έστειλε στην άλλη πλευρά. Ο ΠΑΣ συνέχισε με δέκα από εκεί και μετά, διότι ο αμυντικός του, που υπέπεσε στην παράβαση, αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΠΑΣ το... πάλεψε μέχρι το τέλος του ματς, όμως το έργο του ήταν πολύ δύσκολο, διότι είχε και αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά έμειναν με την προσπάθεια και έκαναν την 11η εκτός έδρας ήττα της τρέχουσας σεζόν στη Superleague.

epirusepress.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου