photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός διακινητής ναρκωτικών στο Βασιλικό Ιωαννίνων και κατασχέθηκαν περισσότερα από (157) κιλά κάνναβης


Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, πέτυχαν χθες (28-02-2014) αργά το βράδυ, στο Βασιλικό Ιωαννίνων, τη σύλληψη ενός 22χρονου υπηκόου Αλβανίας, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών και κατοχή πλαστών εγγράφων.
Ειδικότερα, στο Βασιλικό Ιωαννίνων, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, σε αστυνομική έρευνα Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 22χρονος αλλοδαπός, βρέθηκαν (150) συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους...
(157,7) κιλών.
Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς κατά τον έλεγχο, κατείχε και επέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας ομογενούς ενώ σε βάρος του εκκρεμεί μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Πέραν των ναρκωτικών, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των (180) ευρώ και η πλαστή άδεια παραμονής.
Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να εξακριβωθεί πλήρως το εύρος της δραστηριότητας και οι διασυνδέσεις του 22χρονου, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

http://www.tzourlakos.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου