Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος τίμησε και φέτος την Επέτειο του Πολυτεχνείου

Picture Με κατάθεση στεφάνου στο χώρο του Πολυτεχνείου, η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος τίμησε την εξέγερση των φοιτητών του '73 κατά της χούντας των συνταγματαρχών και τη θυσία της ελληνικής νεολαίας
Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών κατέθεσε στεφάνι στο χώρο του Πολυτεχνείου, τιμώντας την εξέγερση των φοιτητών του 1973.
Ο Πρόεδρος... κ. Γιώργο Οικονόμου, ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Κωνής, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων κ. Κώστας Ζηκόπουλος, ο Αναπληρωτής Ταμίας κ. Χριστόφορος Τζαρτζούλης, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κα Ηλέκτρα Κίκη, κα Διονύση Τσούτση, κα Ελένη Ντάσιου, κα Μαρίνα Τζάκου, κα Βίκυ Καραγιάννη - Αράπη, κ. Νίκο Ζέκη και κ. Χριστόφορο Ευθυμίου, ταπεινοί προσκυνητές μπροστά στην μνήμη των αγώνων και των αγωνιστών της ηρωικής προσπάθειας των νέων του Πολυτεχνείου, αναλογιζόμενοι το πόσο μεγάλο είναι το χρέος να διαφυλαχθούν τα αγαθά της ελευθερίας και της δημοκρατίας, έδωσε και πάλι φέτος το παρόν, στο χώρο που τα νιάτα της Ελλάδας το 1973 πάλεψαν για ''ψωμί - παιδεία- ελευθερία'' και έκλεινε ταπεινά το γόνυ, για αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για πανανθρώπινα ιδανικά και αξίες, καταθέτοντας στεφάνι στο μνημείο που έχει στηθεί στον χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
πηγή: epirusday.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου