photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η Αμαρτωλή Α.Σ.Η.Κ. και ο νέος Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ιωαννιτών κος Αθανάσιος Μανταλόβας













Τα έργα και οι ημέρες της αμαρτωλής εταιρείας Α.Σ.Η.Κ. Α.Ε. ήρθαν στην δημοσιότητα από την εφημερίδα Καθημερινή.  Εκτενές ρεπορτάζ του Τάσου Τέλογλου, με πολλά αποκαλυπτικά στοιχεία, για την πορεία της ΑΣΗΚ, φιλοξενεί η εφημερίδα Καθημερινή. Με αφορμή την διένεξη που είχε ξεσπάσει μεταξύ της ίδιας και της εταιρίας Ήπειρος, για την διαχείριση των ΟΠΑΑΧ, αποκαλύπτεται το έντονο παρασκήνιο που είχε αναπτυχθεί και το οποίο, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζονται, έχει φτάσει στα όρια της πλαστογραφίας. Mία αναπτυξιακή εταιρεία που εμφανίζεται να έχει μέλη 12 συνεταιριστικές οργανώσεις και να έχει κατασκευάσει 380 έργα των... 40 εκατ. ευρώ παρουσιάζεται σε δικαστήριο, στο οποίο έχει προσφύγει ανταγωνίστριά της, να έχει αριθμό μητρώου ανωνύμων εταιρειών που αντιστοιχεί σε διαφημιστική εταιρεία, η οποία βρίσκεται υπό εκκαθάριση.

Επίσης πριν λίγες ημέρες ανέλαβε νέος Αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών στο Δήμο Ιωαννιτών ο κος Αθανάσιος Μανταλόβας  με σκοπό να βάλει τάξη στο μπάχαλο που επικρατεί στην Ταμιακή και Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου. Σε κάποια μέσα ενημέρωσης είδαμε κάποιους δημοσιογράφους (ιδιαίτερα ένας συγκεκριμένα με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό) να πλέκουν το εγκώμιο του κου Μανταλόβα λες και θα είναι ο σωτήρας του Δήμου. 

Απλώς για να γνωρίζουν οι αναγνώστες αλλά και οι Δημότες του Δήμου Ιωαννιτών σας γνωρίζουμε ότι ο κος Μανταλόβας ήταν πρωτοκλασάτο διευθυντικό στέλεχος και Διαχειριστής Κοινοτικών προγραμμάτων για πολλά έτη στην αμαρτωλή "πασοκογενή" εταιρεία Α.Σ.Η.Κ. Α.Ε. Διετέλεσε στελεχός της από την πρώτη μέρα που άνοιξε η εταιρεία μέχρι την ημέρα που τα "τσούγκρισε" με το μεγάλο αφεντικό της εταιρείας - βουλευτή του ΠΑΣΟΚ  και μεταπήδησε στην περιφέρεια Ηπείρου. 

Μήπως λοιπόν γνωρίζει κάτι για τα έργα και τις ημέρες της Α.Σ.Η.Κ.  Α.Ε.; 

Ο χρόνος θα δείξει.!
 
otaingreece

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου