Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Συνελήφθη στην Αθήνα ο ληστής της Εθνικής Τράπεζας στην Πρέβεζα

Συνελήφθη στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται μεταξύ άλλων για τη θρασύτατη ληστεία στην Πρέβεζα που είχε γίνει στις 25 Ιουνίου του 2010, μέρα μεσημέρι (2.μμ) στο τότε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας,
επί της Λεωφόρου Ειρήνης. Οι δύο δράστες να θυμίσουμε φορώντας κράνη και σπάζοντας τη τζαμαρία του υποκαταστήματος με βαριοπούλα χτύπησαν τον υπάλληλο της Τράπεζας που ανεφοδίαζε το ΑΤΜ, αφαιρώντας στην συνέχεια από τo.... μηχάνημα της τράπεζας 190.000 ευρώ.
Σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης, καθώς συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε συστηματικά ένοπλες ληστείες σε τράπεζες και χρηματαποστολές, κλοπές οχημάτων που χρησιμοποιούσαν για την εγκληματική τους δραστηριότητα καθώς και σε περιπτώσεις πυροβολισμών κατά αστυνομικών. Η έρευνα συνεχίζεται για να προσδιοριστεί όλο το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητος του 43χρονου και η τυχόν συμμετοχή του σε άλλες εγκληματικές πράξεις. Μέχρι τώρα, από τη συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα, έχουν συλληφθεί, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα και περιοχές, συνολικά οκτώ άτομα, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή και άλλων ατόμων σε αυτή. Εκτιμάται ότι το συνολικό ποσό που έχει αποσπάσει η εγκληματική ομάδα από τις ληστείες, προσεγγίζει τα 2.000.000 ευρώ.

prevezaleaks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου