Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Ετοιμάζει ψηφοδέλτιο ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Ζίτσας.….


Η επίσημη ιστοσελίδα.
 “Με το δεξί” ξεκίνησε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο ΣΥΡΙΖΑ Ζίτσας. Στην τελευταία συνεδρίαση για την «Ορεινή χάραξη» της Ιόνιας Οδού στήριξαν μαχητικά το θέμα με ομιλίες τους δύο στελέχη της τοπικής Γραμματείας, ο κ. Αντρέας Φίλης και ο κ. Στ. ΠανταζήςΗ αρχή βέβαια έγινε με την δημιουργία τοπικής οργάνωσης και την εκλογή Συντονιστικής Γραμματείας.
Όμως αλλού είναι η είδηση. Όπως όλα δείχνουν μάλλον θα ανακατευτεί η τράπουλα στο Δήμο Ζίτσας καθώς στις Δημοτικές Εκλογές φαίνεται ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει ψηφοδέλτιο. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, υποψήφιος Δήμαρχος ΔΕΝ θα είναι κανένας από τους δύο προαναφερθέντες, αλλά άλλο πρόσωπο.  
Πρόκειται για...
άτομο με καλή αναγνωρισιμότητα που ΔΕΝ προέρχεται από τον πρώην Δήμο Πασσαρώνος αλλά από έναν από τους τέσσερις άλλους. Ήταν από ανέκαθεν στο ΣΥΡΙΖΑ. Έχει τελειώσει (πενταετές) Πανεπιστήμιο και γνωρίζει καλά τα ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά και το κρασί. Το βασικότερο όμως είναι ότι έχει πολιτική σκέψη και λόγο, αλλά και ενεργή παρουσία στα δημόσια πράγματα.
Ασφαλώς σε μια τέτοια περίπτωση το ποσοστό που θα λάβει το δημοτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Ζίτσας μπορεί να είναι αρκετά υπολογίσιμο. Περισσότερα δε λέμε, σύντομα η αποκάλυψη. Εκτός αν μας προλάβει η επίσημη ιστοσελίδα  του ΣΥΡΙΖΑ ΖΙΤΣΑΣ


πηγή: http://zitsagate

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου