Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Άρτα: Νεκρός 37χρονος απ’ το χωριό Λιμίνη Οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση •Πιθανολογείται ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ!


c_400_225_16185078_0___images_stories_somata-asfaleias_troxaio3.jpgΑπό παθολογικά αίτια, αλλά κατά περίεργο τρόπο έχασε την ζωή του 37χρονος κτηνοτρόφος απ’ την Λιμίνη Άρτας, χθες το απόγευμα. Ειδοποιήθηκε το ...
ΕΚΑΒ και τον παρέλαβε από διαμέρισμα κοντά στο Κλειστό Γυμναστήριο και στο Νοσοκομείο, απλά διαπιστώθηκε ο...
θάνατός του.

Σύμφωνα με την γνωμάτευση των ιατρών ο θάνατός του, οφείλεται σε παθολογικά αιτία, αλλά εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι βρέθηκε σε διαμέρισμα που διαμένουν αλλοδαπές, οι οποίες εργάζονται σε νυχτερινά καταστήματα της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος 37χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε περάσει την νύχτα του, σε κάποιο απ’ τα καταστήματα της περιοχής Αγίων Αναργύρων και από κει, βρέθηκε σε διαμέρισμα που νοίκιαζαν κάποιες εκ των γυναικών που εργάζονται σε αυτά.

Είναι πολλά τα ερωτήματα, που προκύπτουν για τον θάνατο του 37χρονου και φυσικά συζητούνται σε κύκλους φίλων του, τα οποία με την πρώτη ευκαιρία και η «Γ», θα θέσει και δημόσια.


Η Γνώμη της Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου