Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Επιβράβευση και νέοι παίχτες στον ΠΑΣ


O ταμίας του Δ.Σ της Τράπεζας Ηπείρου, χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Γιαννάκης και ο Γενικός Διευθυντής Βασίλης Τσουκανέλης, παρέδωσαν στον Μπράνα Ίλιτς το βραβείο του MVP για την 19η αγωνιστική της super league.
Ο Βασίλης Τσουκανέλης ανέφερε: Να ευχαριστήσουμε τον Μπράνα για τη χαρά που μας δίνει σχεδόν κάθε Κυριακή, βοηθάει σημαντικά την ομάδα μας, όπως βοηθάει την ομάδα από την πλευρά της και η Τράπεζα Ηπείρου. Ως χορηγοί, είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα και φέτος έχουμε τη χαρά ο ΠΑΣ Γιάννινα να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Εύχομαι στον Μπράνα...
υγεία και να συνεχίσει έτσι, ώστε στο τέλος η ομάδα να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά.
Ο Γιώργος Γιαννάκης από τη μεριά του ανέφερε: Είναι γεγονός ότι τόσο η ομάδα όσο και η Τράπεζα απευθύνονται στον Ηπειρωτισμό. Είναι και τα δύο στοιχεία, σημεία αναφοράς για τους Ηπειρώτες. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σήμερα έχουμε την τιμή να βραβεύσουμε τον καλύτερο παίκτη της αγωνιστικής και είναι ευχής έργον που αυτός είναι παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα. Ευχαριστούμε τον Μπράνα για ότι κάνει και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Ο επιθετικός του ΠΑΣ τόνισε: Είναι σημαντικό το βραβείο για μένα. Θέλω να προσπαθήσω και να συνεχίσω ακόμα καλύτερα. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου, γιατί με βοήθησαν να το κερδίσω. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο καλά και ότι θα προσπαθούμε. Έρχονται τώρα τρία δύσκολα παιχνίδια στη σειρά, τα βλέπουμε όμως όλα ξεχωριστά και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει. Ευχαριστώ πολύ όσους με ψήφισαν ως MVP της αγωνιστικής.
Για το αν πίστευε όταν ήρθε στον ΠΑΣ ότι θα ήταν από τους καλύτερους παίχτες του πρωταθλήματος και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, τόνισε: Περίμενα ότι θα τα πάω καλά, ήρθα για να παίξω στην ομάδα, η δουλειά μου είναι να σκοράρω κι αυτό πρέπει να κάνω. Το θεωρούσα αναμενόμενο.
Με συμβόλαιο
Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν οι ποδοσφαιριστές μας της Κ20 Γιάννης Νάκος ( αγωνίζεται στην επίθεση και είναι γεννηθείς τον Αύγουστο του 1993) και Χάρης Χαρίσης (αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και είναι γεννηθείς τον Φεβρουάριο του 1995).
Μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Θέλω να καλωσορίσω τον Γιάννη τον Νάκο και τον Χάρη τον Χαρίση στην οικογένεια της επαγγελματικής ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα. Τον πρώτο τον είχαμε παρακολουθήσει πέρσι με την ομάδα του Ατρόμητου Ιωαννίνων και φέτος με την Β ομάδα μας, ενώ τον δεύτερο, τον τελευταίο ενάμισι χρόνο αγωνιζόμενο στην Κ20 και Κ17.
Πρόκειται για δυο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους μπορούμε να δουλέψουμε και να χτίσουμε. Τους συγχαίρω γιατί κέρδισαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία. Είναι στο χέρι τους να δουλέψουν σκληρά και να έχουν υπομονή και επιμονή ώστε να αποδείξουν ότι αξίζουν να αγωνίζονται στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Εγώ και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε την στενή παρακολούθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών των υποδομών, καθώς και της ευρύτερης περιφέρειας».
Ο Γιάννης Νάκος αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στην ομάδα του ΠΑΣ και σε κάθε προπόνηση θα δίνω το 100% ώστε να είμαι έτοιμος σε οποιαδήποτε στιγμή με χρειασθεί . Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χριστόπουλο και τον κ. Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, και με επέλεξαν να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο, τον προπονητή μου στην Κ20, κ. Γιάννη Τάτση, τον υπεύθυνο υποδομών κ. Παπαγεωργίου, τον Γενικό αρχηγό κ. Λευτέρη Ντούσκο και όλους όσους είναι δίπλα μου και με στηρίζουν».
Ο Χάρης Χαρίσης δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χριστόπουλο και τους συνεργάτες του που με εμπιστευθήκαν, όπως και τον πρόεδρο, τον κ. Χριστοβασίλη που με τιμά με το να υπογράψω συμβόλαιο στην πρώτη ομάδα. Επίσης τον κ. Γιάννη Τάτση για την πολύ καλή δουλειά που κάναμε αυτά τα δυο χρόνια η οποία και με βοήθησε να έρθω στην πρώτη ομάδα, τους συμπαίκτες μου γιατί μέσα από το σύνολο κατάφερα να αναδειχτώ κι εγώ, αλλά και τον υπεύθυνο υποδομών κ. Παπαγεωργίου και τον Γενικό αρχηγό κ. Ντούσκο που είναι κοντά σε ό,τι χρειαζόμαστε . Το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο μας, στους Ζωσιμάδες και να καθιερωθώ ώστε να δικαιώσω όλους όσους πίστεψαν σε μένα».
Πρόστιμα
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τιμώρησε με πρόστιμο 4.000 ευρώ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.
Η Επιτροπή επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στις ΠΑΕ ΑΕΚ και Ατρόμητο για τις αναμετρήσεις τους με τον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό, αντίστοιχα, ενώ 1.000 ευρώ θα καταβάλει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση με τη Βέροια.
Το Κύπελλο
Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, πέρασε ο Λεβαδειακός. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου νίκησε 1-0 εκτός έδρας της Κέρκυρας, στον αγώνα ρεβάνς για την 4η φάση, και, σε συνδυασμό με το 2-1 της πρώτης αναμέτρησης, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Ροτζέριο στο 32ο λεπτό σημείωσε το γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου