photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ:Στην τελικη ευθεία για το Συνέδριο το ΠΑΣΟΚ



Στην τελική ευθεία για ένα από τα πιο κρίσιμα συνέδρια της ιστορίας του βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ και την Κυριακή προσέρχονται στις κάλπες τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος προκειμένου να εκλέξουν τους Συνέδρους.Ο συντονιστής του ΠΑΣΟΚ για την Πρέβεζα Φώτης Ζέρβαςπαραχώρησε συνέντευξη τύπου για να ενημερώσει για τις διαδικασίες που θα πραγματοποιηθούν αυτή την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.«Σαν ΝΟΕΣ Πρέβεζας πραγματοποιήσαμε προσυνεδριακές ανοιχτές συζητήσεις σε όλους τους Καλλικρατικούς Δήμους, ολοκληρώνοντας τον... κύκλο με την ομιλία της κ.Φώφης Γεννηματά στις 22 Φεβρουαρίου» επεσήμανε ο κ.Ζέρβας παρουσιάζοντας στην συνέχεια την διαδικασία της εκλογής των συνέδρων.Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.Κάλπες θα υπάρχουν στην εδρα κάθε Καλλικρατικού Δήμου.Στον Δήμο Πρέβεζας στο Επιμελητήριο, στον Δήμο Πάργας στην αίθουσα του Δημοτικου Συμβουλίου και στον Δήμο Ζηρού στο Πνευματικό Κέντρο της Φιλιππιάδας.

Οι υπόλοιποι σύνεδροι θα πρέπει:
1.Να είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ στην αντίστοιχη δημοτική οργάνωση, κάτι που θα προκύπτει από το μητρώο μελών ή από την αίτηση εγγραφής μέλους που θα κατατεθεί πριν την κατάθεση της υποψηφιότητας.
2.Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν μέχρι την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ μια αίτηση υποψηφιότητας η οποία θα αποσταλλεί στα κεντρικά για έγκριση.
3.Για τα έντυπα οι υποψηφιοι θα απευθύνονται στον Συντονιστή της Ν.Ο.Ε.Σ αλλά για την διευκόλυνση των μελών , έντυπα θα έχουν, για τον Δήμο Πάργας το μέλος της ΝΟΕΣ Ακης Τσούτσης καιγια τον Δήμο Ζηρού το μέλος της ΝΟΕΣ Αντώνης Νταλαγιάννης αλλά και στο κατάστημα του Δημήτρη Κόκκαλη στην Φιλιππιάδα.

Για τα μέλη που θα συμμετέχουν στην εκλογικη διαδικασία:
1.Μπορούν να συμμετέχουν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που είναι εγγεγραμένα στα μητρώα αλλά και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν εκείνη την στιγμή παρουσιάζοντας την αστυνομική τους ταυτότητα ήάλλο δημοσιο έγγραφο ως απόδειξη της ταυτοπροσωπίας τους.
2.Οσα μέλη είναι μέχρι 30 ετών παίρνουν δύο ψηφοδέλτια ένα της νεολαίας και ένα των υποψηφίων συνέδρων όσοι είναι άνω των 30 ετών μόνο των υποψηφίων συνέδρων.
3.Κάθε μέλος για να συμμετέχει στην ψηφοφορία θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 2 ευρώ το οποίο και θα αναγράφεται στην στήλη της κατάστασης ψηφισάντων.
Ο κ.Ζέρβας απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχουν στην διαδικασία υπενθυμίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να είναι εκείνη η πολιτική δύναμη που δημιούργησε όλα όσα θεωρούμε δεδομένα σήμερα σε αυτή την χώρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου