photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Αποχωρούν από τα «μπλόκα» οι αγρότες - Στις 5 Μαρτίου, συγκέντρωση στην Αθήνα

Αποχώρηση από τα «μπλόκα» στις εθνικές οδούς αποφάσισαν οι αγρότες που συνεδρίασαν στον κόμβο της Νίκαιας, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους με κινητοποιήσεις άλλων μορφών. Στο πλαίσιο αυτό, στις 5 Μαρτίου θα....
πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στην Αθήνα, με συντονισμό των αγροτών πανελλαδικά. Στη συνεδρίαση συμμετείχε περιορισμένος αριθμός αγροτών, οι οποίοι, ύστερα από αποτίμηση των κινητοποιήσεων και τη συνάντηση με το κυβερνητικό κλιμάκιο, αποφάσισαν η αποχώρηση των τρακτέρ από τα «μπλόκα» να ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Τετάρτης.

Οι αγρότες επικεντρώνονται πλέον στο συλλαλητήριο με στόχο να υπάρξει μαζική συμμετοχή. «Απογοητευμένοι, αλλά με το κεφάλι ψηλά», όπως αναφέρουν, αποφάσισαν να αποχωρήσουν και οι αγρότες των Σερρών, οι οποίοι είχαν στήσει μπλόκα στη διασταύρωση του δημοτικού διαμερίσματος Λευκώνα, στα Κερδύλλια, επί της εθνικής οδού Σερρών - Καβάλας και στο Ροδολίβος του δήμου Αμφιπόλεως.
Σε αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους έχουν προχωρήσει από τη Δευτέρα και οι αγρότες σε Δράμα και Καβάλα, ενώ προς αποχώρηση οδεύουν και οι αγρότες τους σε Έβρο και Ροδόπη.


-->

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου