Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Βρήκε τους διαρρήκτες μέσα σε αθλητικό κέντροdiarkhtkhsΓια μετρητά έψαχναν οι δύο άγνωστοι δράστες οι οποίοι διέρρηξαν τα γραφεία του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων (πρώην Ε.Α.Ν.Κ.Ι.) στην περιοχή της  Λιμνοπούλας, αλλά έφυγαν με άδεια χέρια όταν εμφανίστηκε ένας υπάλληλος για να κάνει εργασίες.
Ο υπάλληλος είδε έναν άνδρα έξω από τα γραφεία, αλλά δεν υποψιάστηκε ότι φύλαγε τσίλιες για το συνεργό του ο οποίος βρισκόταν μέσα! Μόλις τελείωσε την δουλειά που είχε στον εξωτερικό χώρο και μπήκε στο κτίριο, βρήκε την πόρτα παραβιασμένη και κατάλαβε τι είχε συμβεί. Όμως, και οι δυο δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί!
Στο μεταξύ, είχαν αναστατώσει τον χώρο του γραφείου, ανοίγοντας όλα τα συρτάρια και ρίχνοντας κάτω τα έγγραφα και άλλα αντικείμενα, ενώ....
είχαν σπάσει και ένα τζάμι. Ωστόσο, δεν βρήκαν αυτά που ζητούσαν γιατί στα γραφεία δεν φυλάσσονται χρήματα, αφού όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω τραπεζικών λογαριασμών! Η Ασφάλεια Ιωαννίνων πήρε δακτυλικά αποτυπώματα και αναζητά τους δράστες της απόπειρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου