Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση του Δήμου Ζίτσας για ΚΕΚ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Ο Δήμος Ζίτσας  προσκαλεί τους ανέργους της περιοχής να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση έως τις 25 Μαΐου 2012, για την ένταξή τους στα προγράμματα που υλοποιεί το ΚΕΚ ΕΥΡΩΚΑΤΑΡΤΙΣΗ στα πλαίσια του προγράμματος  «Επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης (training vouchers), της κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης πληροφορικής».
 Η διάρκεια των προγραμμάτων θα είναι....
100 ώρες, με υλοποίηση σε 17 μέρες, (εκτός Κυριακών) και το εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε άνεργο / η είναι 500€, με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και τη συμμετοχή τους στις δωρεάν εξετάσεις πιστοποίησης. Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι απογευματινά 3μ.μ - 8μ.μ ή / και πρωινά 9π.μ. – 1μ.μ.  Επιπλέον το ΚΕΚ εκτός από το επίδομα των 500€, προσφέρει δωρεάν βιβλίο και πιστοποίηση καθώς  και δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από Ιωάννινα- Γραμμένο με ενδιάμεσες στάσεις και επιστροφή.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ανεξάρτητα από τον αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι. Βασικό  κριτήριο  επιλογής και μοριοδότησης είναι οι μήνες ανεργίας και λιγότερο η ηλικία. Απαραίτητα στοιχεία για την υποβολή της αίτησης είναι:
1)     ΑΦΜ
2)     ΑΜΚΑ
3)     Αριθμός κάρτας ανεργίας
4)     Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας    
5)     IBAN Εθνικής Τράπεζας Λογαριασμού ανέργου / ης
 Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΚΕΚ από 10 π.μ. έως  3 μ.μ. στα τηλέφωνα: 26510-51200, 6944246263 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΚΕΚ www.eurokatartisi.gr ή του Υπουργείου www.voucher.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου