photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Οι υποψήφιοι της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» στην Ήπειρο

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα οι υποψήφιοι της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» στην Ήπειρο. Οι συζητήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του ioanninapress.gr βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και οι θέσεις, που παραμένουν κενές είναι ελάχιστες. Σίγουροι υποψήφιοι είναι τα δύο μέλη του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος Νίκος Γερασιμίδης και Γιώργος Παπαγεωργίου, ο ένας στο ψηφοδέλτιο των Ιωαννίνων και ο δεύτερος στην Άρτα, καθώς και ο ειδικός συνεργάτης της κ. Μπακογιάννη Χρήστος Ματσίρας στην Πρέβεζα.
Εκτός τους......
κομματικού περιφερειάρχη Ηπείρου Νίκου Γερασιμίδη, υποψήφιοι βουλευτές στα Ιωάννινα θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του ioanninapress.gr, ο υποστράτηγος εν αποστρατεία Γιάννης Δεβελέγκας και ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Κατοίκων για το ΧΥΤΑ Ελληνικού Δήμος Κοντός.
Στην Άρτα, πέραν του πρώην υφυπουργού Υγείας Γιώργου Παπαγεωργίου, πηγές αναφέρουν ότι στη λίστα της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» βρίσκονται ο δικηγόρος Δημήτρης Σκανδάλης και οικονομολόγος Στέφανος Παππάς, ο οποίος προέρχεται από τους κόλπους του ΠΑΣΟΚ.
Στην Πρέβεζα υποψήφιος θα είναι σίγουρα ο ειδικός συνεργάτης της κ. Μπακογιάννη για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας γυναικολόγος Χρήστος Ματσίρας, ενώ θετική στην πρόταση που της έγινε εμφανίζεται η δικηγόρος Βάνα Ζέρβα.
Στη Θεσπρωτία, το κόμμα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πολιτικό μηχανικό Γιάννη Τσώνη, τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Απόστολο Φωτιάδη, την πολιτευτή της ΝΔ Αλέκα Κοτσάνη, τον πρώην αντινομάρχη – πολιτικό μηχανικό Βασίλη Πάσχο και τον κτηματομεσίτη Βασίλη Ντάνη. Αρνητικός στην πρόταση που του έγινε ήταν ο πρώην δήμαρχος Σαγιάδας Βαγγέλης Μάστορας.

ioanninapress.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου