Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Βλέτσας: Έτσι ομόφωνα, τώρα προχωράμε μαζί…

«Ανέλαβε ο κ. Ρογκότης την πολιτική ευθύνη του για την Παιδόπολη - Από μηδενική βάση όλα»
    Έκλεισε με ομόφωνη απόφαση το θέμα της Παιδόπολης «Αγία Ελένη» στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ζίτσας.  Διαπαραταξιακή επιτροπή Δήμου Ζίτσας και κατοίκων Αγ. Ιωάννη για την παραχώρηση στο Δήμο Ζίτσας και την αξιοποίηση της Παιδόπολης.  
«Έτσι έπρεπε να είχε κλείσει από την πρώτη στιγμή» τόνισε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Σάκης Βλέτσας, μετά την σαφέστατη ανάληψη από τον κ. Ρογκότη της πολιτικής ευθύνης για τον ως τώρα χειρισμό του θέματος και την…
ομόφωνη απόφαση να ξεκινήσει το θέμα από μηδενική βάση και τη σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής με συμμετοχή του Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη που σε άμεσο χρόνο θα εξετάσει  λύσεις για να ζητηθεί η παραχώρηση από το Υπουργείο στο Δήμο Ζίτσας.
«Οι περίπου 500 υπογραφές των κατοίκων που κατατέθηκαν δείχνουν ότι σε τέτοια σοβαρά θέματα πρέπει να πάμε ενωμένοι » είπε ο κ. Βλέτσας επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι «αποφάσεις σε τέτοια θέματα παίρνονται με συνεννόηση και κοινωνική ευαισθησία και ποτέ μονομερώς».
Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο κ. Βλέτσας για την απαξίωση ως τώρα του Δημοτικού Συμβουλίου από τον κ. Ρογκότη για το θέμα αυτό. «Η καθαρή ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον κ. Ρογκότη, το ξεκίνημα της προσπάθειας με κοινωνική ευαισθησία από μηδενική βάση και η διαπαραταξιακή επιτροπή μαζί με τους κατοίκους για την Παιδόπολη είναι θετικότατο βήμα» δήλωσε. «Έτσι ομόφωνα, τώρα προχωράμε μαζί» δήλωσε, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πολιτική γενναιότητα του δημάρχου που αναγνώρισε τις ευθύνες του.
πηγη: zitsagate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου