Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Πανιωνιος - ΠΑΣ Γιαννινα 0-0 για την 21η Αγων. της Super League

Ο Πανιώνιος δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο ΠΑΣ και ο Κηπουρός κράτησαν το μηδέν και η ομάδα του Αναστασιάδη το αήττητο παίρνοντας πολύτιμο βαθμό από τη Νέα Σμύρνη (0-0).

Ο Φώτης Κηπουρός παίρνει από το χέρι τον ΠΑΣ Γιάννινα στις τελευταίες αγωνιστικές και με τις αποκρούσεις του δίνει πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη. Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η ηρωική επέμβαση στο πέναλτι του Γραμμόζη στην Κέρκυρα, σήμερα ήταν η σειρά για ένα σόου καθοριστικών αποκρούσεων στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Με μια ματιά στις σημειώσεις των φάσεων του αγώνα, διαπιστώνεις ότι παντού υπάρχει το όνομα του Κηπουρού δίπλα από τις προσπάθειες των παικτών του Πανιωνίου. Η αρχή έγινε με τον Κούτσι στο 2ο λεπτό. Ο επιθετικός των "κυανέρυθρων" έχασε το πρώτο τετ-α-τετ στον αγώνα μετά από εξαιρετική κάθετη του Σάμαρη.

Στις επόμενες φάσεις του πρώτου μέρους ο Πανιώνιος πάτησε περιοχή αλλά τα σουτ δεν βρήκαν στόχο προς την εστία. Το ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος. Πρώτος, και πάλι ο Κούτσι. Στο 51' σούταρε με δύναμη μέσα από την περιοχή με τον Κηπουρό να απομακρύνει εντυπωσιακά.

Στο 60' ο Όμο, στο 92' ο Όμο είχαν την ίδια τύχη ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορούσε να "κλέψει" το παιχνίδι στο 77ο λεπτό με την κεφαλιά του Βίλα την οποία έδιωξε εντυπωσιακά ο Σιδεράκης.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Κούτσι ως επιθετικός ήταν μέσα στις φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε καμία από τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

MVP

Ο Φώτης Κηπουρός με τις αποκρούσεις που έκανε, αποτέλεσε το βασικό λόγο που ο ΠΑΣ έφυγε με ένα βαθμό από τη Νεα Σμύρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου