Ποιοι είμαστε


Συντακτική ομάδα

Η συντακτική ομάδα του KourentaGate είμαστε μερικοί απλοί άνθρωποι οι οποίοι έχουμε μέσα μας το σαράκι της δημοσιογραφίας που μας κεντρίζει να θίξουμε τα κακώς κείμενα της περιοχής μας αλλά και δημοσιοποιήσουμε μερικές δικές απόψεις για διαφορά θέματα που ώμος δεν παύουν να είναι οι δικές μας απόψεις.
Όμως το
KourentaGate δεν περιορίζει κανέναν να πει την άποψη του. Εμείς μετά χαράς θα τη δημοσιοποιήσουμε γι' αυτό μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  στο kourentanews@gmail.com.

Ποιοι όμως είμαστε;


Γεώργιος Λ. Σταύρου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε τα Κούρεντα. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών - Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Άρτας. Εργάζεται ως Web Designer και Μηχανικός επισκευής Υπολογιστών και δικτύων αλλά και ως ερασιτέχνης δημοσιογράφος.


Λουκάς Γ. Σταύρου. Γεννήθηκε στη Γερμανία και ζει στα Κούρεντα. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρονικός του ΤΕΛ Ιωαννίνων καθώς επίσης και πτυχιούχος της σχολής τηλεπικοινωνιών του Ε.Σ. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία. Αρθρογραφεί σχεδόν καθημερινά στο KourentaGate.Ειδικοί συνεργάτες.


Σπύρος Ι. Δημαράς. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε γεωλόγος στο πανεπιστήμιο του Μιλάνο. Τα τελευταία 20χρόνια ζει στα Κούρεντα και εργάζεται στον δημόσιο τομέα. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την μελισσοκομεία και αρθρογραφεί αρκετά συχνά στο KourentaGate.
Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Σπύρου Δημαρά!

Ευάγγελος (Βαγγέλης) Δ. Γράβος. Γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στο Κάϊρο της Αιγύπτου. Είναι πτυχιούχος της Αρχιτεκτονικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία 30 χρόνια ζει στα Κούρεντα και εργάζεται στα Ιωάννινα όπου διατηρεί γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών. Ασχολείται ενεργά με την πολιτική διετέλεσε πρώτος πρόεδρος του Ε.Σ.Ν.Κουρέντων και επίσης ο πρώτος του Π.Ο.Σ.Κουρέντων. Αρθρογραφεί δε αρκετά συχνά στο KourentaGate.
Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Βαγγέλη Γράβου! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου