Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Σάρωσαν την Ήπειρο κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. στον «πόλεμο» κατά του εγκλήματος!

Με αμείωτο ρυθμό θα συνεχιστούν οι εξορμήσεις
• Στους δρόμους της Ηπείρου εξορμούν συχνά εξειδικευμένα κλιμάκια της Αστυνομίας, με απώτερο σκοπό την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας, η οποία συνεχίζει να… ανθεί στην περιοχή μας.
Μέσα σε δυο μέρες λοιπόν πολλά ήταν τα ευρήματα των ανδρών της Αστυνομίας, αφού συνολικά ελέγχθηκαν 305 άτομα, συνελήφθησαν  30 από αυτούς, ενώ ελέγχθηκαν και 253 οχήματα. Ακόμη προσήχθησαν  55 (21 ημεδαποί και 34 αλλοδαποί) και βεβαιώθηκαν 50 παραβάσεις, που αφορούν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών και παρεμπόριο.
Τι αφορούσαν οι συλλήψεις
* έξι άτομα, ως προσωρινά υπεύθυνοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για διατάραξη κοινής ησυχίας, κατόπιν ηχομέτρησης.
* δύο άτομα...
(ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός), για κατοχή κάνναβης 33,9 γραμμαρίων.
* ένας αλλοδαπός για μεταφορά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κάνναβης βάρους 5.408 γραμμαρίων.
* ένας  αλλοδαπός, για κατοχή λαθραίου καπνού και τσιγάρων.
* είκοσι άτομα για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
• Ακόμη, βρέθηκε στο 7ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Θεοτόκου – Αετομηλίτσας, ένας ταξιδιωτικός σάκος που περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους 21κιλών 250 γραμμαρίων, ο οποίος και κατασχέθηκε. Συνολικά κατασχέθηκαν 26 κιλά 941,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ποσότητα λαθραίου καπνού, βάρους 1 κιλού, 16 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 59 είδη παρεμπορίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία οι εξορμήσεις θα συνεχιστούν σε αμείωτο ρυθμό σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου, με βάση τα ειδικότερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής.

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου