photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Εδώ οι Γιαννιώτες πεινάνε και ο Γραμματέας της Ν.Ε. ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ το... χαβά του

Μήνυμα... συσπείρωσης και... ρήξης με τις νεοφιλελεύθερες επιλογές της κυβέρνησης Σαμαρά έστειλε χθες ο Στέφανος Ζούμπας!!!

Καιρό είχε να εμφανιστεί στα τοπικά ΜΜΕ ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, Στέφανος Ζούμπας και ενώ περιμέναμε προ ημερών να εκδώσει έστω ένα τυπικό Δελτίο Τύπου για τα 40χρονα της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ και της διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη, αυτός -για τους δικούς του λόγους- είτε το ξέχασε είτε το θεώρησε ήσσονος σημασίας! Τον είδαμε όμως χθες στο δελτίο ειδήσεων του TV1 να αναπτύσσει μια ΠΑΣΟΚική ρητορεία που παρέπεμπε στη δεκαετία του '80 και να τα βλέπει όλα... καλά και όλα... ωραία στο κόμμα Βενιζέλου του 8%. Μάλιστα, κάλεσε τα... μέλη και τους... φίλους του ΠΑΣΟΚ σε συσπείρωση και ρήξη με τις νενοφιλελεύθερες επιλογές της κυβένρησης Σαμαρά! Ας του θυμίσει κάποιος ότι το ΠΑΣΟΚ σήμερα έχει καταντήσει συνιστώσα της Ν.Δ. και ότι σήμερα συγκυβερνούν σαν καλά συνεταιράκια καταδυναστεύοντας από κοινού με
τα μνημόνια που ψήφισαν τους πολίτες. Αν θέλει ας κάνει και διαφορετικά, αφού γνωρίζει ότι συμπράττει με τη βάρβαρη και νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Σαμαρά, επειδή τρέμει τις εκλογές και την προπτική να πάψει να είναι τρίτο κόμμα στη βουλή. Αλλά ο Στέφανος για ακόμα μία φορά, μούγκα στη... στρούγκα!
epirusgate

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου