photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Από σήμερα οι αιτήσεις για το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Σ. Ζίτσας

1667155314.jpgΟ Δήμος Ζίτσας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ζίτσας. Στο πλαίσιο του θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο.
Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες πολίτες κάθε ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης (επισυνάπτεται φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου). Τα προγράμματα εκπαίδευσης θα πραγματοποιούνται εφόσον συμπληρώνεται ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων (8 έως 20 άτομα ανά τμήμα μάθησης).
Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο Δημαρχείο Δήμου Ζίτσας, στην υπεύθυνη αιτήσεων κα Έφη Μαρμούτα.
Τηλ. επικ.: 26533 60021 – 26533 60005
email: kdvm35@gmail.com
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από σήμερα Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικότερο δελτίο τύπου και αίτηση για τους ενδιαφερόμενους θα βρείτε στην ιστοσελίδα του δήμου www.zitsa.gov.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου