photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Έγινε ο ετήσιος αγιασμός των τμημάτων ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΠΑΣ



Παρουσία των αθλητών όλων των τμημάτων ποδοσφαίρου του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, διοίκησης, προπονητών, γονέων και κηδεμόνων, έγινε ο ετήσιος αγιασμός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων κ.κ. Χρυσόστομος για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, με τους εφημέριους  κ.κ. Αντώνιο και Γρηγόριο, ενώ την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους  ο  κ. Παντελής Κολόκας, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θωμάς Γιωτίτσας, ο υπεύθυνος υποδομών της ΠΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Γιώργος Ιωάννου, ο Γενικός αρχηγός της Κ-20 της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Λευτέρης  Ντούσκος με τον προπονητή κ. Γιάννη Τάτση, όπως και ο προπονητής της Κ-17 κ. Χρήστος Αγγέλης.
 Χαιρετισμό απεύθυναν εκ μέρους του Δήμου ο κ. Γιώτίτσας και εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ο κ. Ιωάννου.
Στη συνέχεια της σημερινής ημέρας έγινε φιλική αναμέτρηση της ομάδας Κ-15 με την ομάδα Νέων του ερασιτέχνη ΠΑΣ, την οποία παρακολούθησε το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ, ενώ τα έτερα τμήματα προπονήθηκαν στα υπόλοιπα γήπεδα των εγκαταστάσεων μας.
 Στην νέα ενότητα αγιασμός 2014-2015, τοποθετήθηκαν 65 φωτογραφίες από την εκδήλωση.
epirusonline

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου