photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

100 κιλά ηρωίνη σε φορτηγό κατασχέθηκαν στην Ηγουμενίτσα

hgoumenitsa100kilaΣτον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικής ουσίας και τις συλλήψεις οδηγού και συνοδηγού Φορτηγού οχήματος μεταφοράς ζώων προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίστηκαν εκατό κιλά και διακόσια τριάντα γραμμάρια (100,230 kgr) μεικτού βάρους,πιθανόν ηρωίνη.
Η ανωτέρω ναρκωτική ουσία ήταν κατανεμημένη σε εκατόν ενενήντα 190 πακέτα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο σασί του Φ/Γ οχήματος. Το εν λόγω Φ/Γ όχημα ήταν άφορτο.
Ο 37χρονος αλλοδαπός οδηγός καθώς και ο 35χρονος αλλοδαπός συνοδηγόςτου οχήματος συνελήφθησαν,ενώ κατασχέθηκαν η ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, το Φ/Γ όχημα, τα χρηματικά ποσά των 1.500 ευρώ και 400 δολαρίων Η.Π.Α. καθώς και τέσσερις (04) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου