Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Σε χαμηλά επίπεδα η ζήτηση αμνοεριφίων ενόψει Πάσχα


«Μουδιασμένοι» είναι ακόμη οι καταναλωτές για τις αγορές ενόψει του Πάσχα, με τη ζήτηση να μην έχει ακόμη εμφανιστεί στα κρεοπωλεία της πόλης, αν και πολλοί είναι εκείνοι που ρωτούν για την διαμόρφωση των τιμών στα αμνοερίφια.
Με δεδομένη τη μικρή αγοραστική δύναμη, τα παραδοσιακά κρεοπωλεία αναμένεται να κρατήσουν τις τιμές στα περυσινά επίπεδα σε αρνί και κατσίκι, αν και η τελική εικόνα θα φανεί στις αρχές τις μεγάλης εβδομάδας που αρχίζει και η κίνηση στην αγορά για την προετοιμασία του πασχαλινού τραπεζιού.
Πάντως, σύμφωνα με την...
ιδιοκτήτρια κρεοπωλείου της πόλης, Πόπη Μάντη, όπως και τα προηγούμενα χρόνια πολλοί είναι εκείνοι που δεν θα σουβλίσουν ολόκληρο τον οβελία,.
«Είναι που υπάρχει το έθιμο και θέλουν οι περισσότεροι να το διατηρήσουν διαφορετικά πολύ φοβάμαι ότι όλοι θα αγόραζαν κοτόπουλο», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ αναφορικά με τις τιμές των αμνοεριφίων την Μεγάλη Εβδομάδα, σημείωσε ότι διαμορφώνονται από πολλούς παράγοντες.
«Τα αρνιά το Πάσχα είναι είδος χρηματιστηριακό και η τιμή προσαρμόζεται στην ζήτηση και την προσφορά», επεσήμανε προσθέτοντας πως στόχος είναι να διατηρηθεί στα περυσινά επίπεδα, περίπου στα 7,90 το κιλό, για αρνί και κατσίκι, ντόπιο.
«Θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε σε αυτή την τιμή εις βάρος ακόμη και του κέρδους μας προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες», σημείωσε.
Ανεξάρτητος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου