photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Οι αποφάσεις της Γ.Σ. της αδελφότητας Κουρέντων σε υλοποίηση.

Οι αποφάσεις της Γ.Σ. της αδελφότητας Κουρέντων σε υλοποίηση.
1.Υπό υλοποίηση έχει τεθεί και ο Β.Α. Τοίχος της εκκλησίας μας. Για να ελαχιστοποιήσουμε τις δαπάνες και να κερδίσουμε σε μέτρα , κάναμε πρόταση στον Δήμο να μας στείλει μηχάνημα για να καθαρίσουμε και να γκρεμίσουμε την σαθρά τοιχοποιία ,το αποδέχτηκε και τον ευχαριστούμε. Το έργο έχει αναλάβει ο Γιάννης Ντόκος με εργάτες ,παιδιά από το χωριό μας.
2. Ελπίζουμε πως σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα θα αρχίσουν και οι εργασίες καθαρισμού και ανάδειξης των τοιχογραφιών της εκκλησίας μας.Ευχαριστούμε από καρδιάς την Γ.Γ. Του ΥΠ.ΠΟ. κα Λίνα Μενδώνη.
3. Έχουμε ήδη αρχίσει τις ενέργειες για τις αποτυπώσεις των δημοσίων κτιρίων ,ουτοσώστε να συμπληρωθεί και να γίνει σωστή η μελέτη για το πρόγραμμα (εξοικονομω Δημόσια κτίρια)
Α. Για το σχολείο έχουμε το...

τοπογραφικό και μας λείπει η αποτύπωση.
Β. Για το κοινοτικό την αποτύπωση έχει αναλάβει η Χ.Οικονόμου και μας λείπει το τοπογραφικό.
4. Μάλλον πολύ σύντομα θα γίνει και το 5Χ5 . Νομίζω ότι βρέθηκε ταπιτας (το παλεύει ο ταμίας ) φυσικά ελαφρώς μεταχειρισμένος σε πολύ καλή κατάσταση αλλά και σε τιμή .θα επωμιστούμε και την επιβάρυνση της μεταφοράς και της τοποθέτησης.
5. Στο σχολείο μας η πρώτη φάση υλοποιήθηκε, δηλαδή η επισκευή της στέγης . Αμέσως ξεκινάμε την επισκευή και ευπρέπεια του περιβάλλοντος χώρου.
Α. Καθαρισμός και σωστή εναπόθεση των χωμάτων.
Β. Επισκευή και βάψιμο της εξώπορτας.
Γ. Τοποθέτηση φυτών και λουλουδιών.
Δ. Μελέτη _επισκευή των φωτεινών φανών (Στον προαύλιο χώρο αλλά και στον Αη Νικόλα) των ήδη υπαρχόντων που βρίσκονται σε άθλια αλλά και επικίνδυνη κατάσταση.
Ε. Την επισκευή του γηπέδου Basket. Αλλαγή τάπητα ,γραμμογράφηση και τοποθέτηση νέων στεφανιών.
Σημείωση :
- Μην ξεχνάμε ,θέλουμε να ενισχύστε όλοι την βιβλιοθήκη του χωριού μας . Έγινε ένα κόσμημα πολιτισμού και μάθησης. Φυσικά με βιβλία ...
- Στον ήδη χώρο που έχουμε επισκευάσει (κοινοτικό κτίριο 1ος όροφος ) θα έχουμε την έκθεση φωτογραφιών για το χωριό μας αλλά και πρόσωπα χωριανών μας . Παρακαλώ όσοι από μας θα πάμε το Πάσχα στο χωριό ,να μας δώσετε αντίγραφα από τις φωτογραφίες σας για να εμπλουτίσουμε την έκθεση. Φυσικά και με τις κορνίζες... 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου