photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Έκτακτο συμβούλιο υπό την απειλή των άδειων δεξαμενών




370071616.jpgΥπό την απειλή των άδειων δεξαμενών και ρεζερβουάρ συνεδρίασε σήμερα έκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, προκειμένου να συζητήσει την πρόταση της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με την προμήθεια καυσίμων θέρμανσης και κίνησης των Νομικών Προσώπων του Δήμου.
Για την προμήθεια καυσίμων είχαν διενεργηθεί δύο διαγωνισμοί, οι οποίοι απέβησαν άκαρποι με άμεσο και ορατό πλέον τον κίνδυνο της αδυναμίας προμήθειας καυσίμων για τα νομικά πρόσωπα, και συγκεκριμένα για τη ΔΕΥΑΙ, το Πνευματικό Κέντρο και τον Σύνδεσμο Ύδρευσης Δήμων Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.
Όπως εξήγησαν τόσο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών...
Θανάσης Μανταλόβας, όσο και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππος Φίλιος, το ζήτημα δεν έχει να κάνει με το Δήμο, ο οποίος είναι συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις, αλλά με δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ίδιες οι προμηθεύτριες εταιρείες.
Η Οικονομική Επιτροπή, μετά από συνεδρίασή της, πρότεινε τη διενέργεια διαδικασίας διαπραγμάτευσης, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία. Μετά τις διευκρινίσεις που δόθηκαν, το Δημοτικό Συμβούλιο, ομόφωνα ενέκρινε την πρόταση.
vimanews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου