photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Γιάννης Πετράκης: «Μας στεναχωρεί που δεν νικήσαμε»


pasgianninaΟ ΠΑΣ Γιάννινα έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει το "τρίποντο" (1-1) απέναντι στον Πανθρακικό και μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ο 54χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στη ρέντα που δεν είχε η ομάδα του στον αγώνα λέγοντας: «Eύχομαι να την έχουμε στα επόμενα και να κερδίσουμε αυτό που δικαιούμαστε».

Αναλυτικότερα, όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:...



-Για το παιχνίδι:

«Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι, πιστεύω ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια. Κατά διαστήματα παίξαμε πάρα πολύ καλά, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Δυστυχώς αν δεν κάνεις τις ευκαιρίες γκολ δεν είναι εύκολο να κερδίσεις. Στην ουσία χωρίς ευκαιρία ο Πανθρακικός με κάποιες κόντρες που έγιναν στη συγκεκριμένη φάση πήρε το θετικό αποτέλεσμα».

-Για το αποτέλεσμα:

«Μας στενοχωρεί ότι δεν κερδίσαμε, αλλά από την άλλη μεριά η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Η ρέντα που δεν είχαμε στο σημερινό παιχνίδι, εύχομαι να την έχουμε στα επόμενα και να κερδίσουμε αυτό που δικαιούμαστε. Σήμερα το δικαιούμασταν, αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε».

Για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί σε λίγες μέρες με τον Εργοτέλη:

«Όταν παίζεις σύντομα δυο ματς και μ' αυτές τις συνθήκες, παίζει το ρόλο του. Δεν αλλάζει όμως αυτό από εμάς. Με την καλή αποκατάσταση θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και οι άλλες ομάδες στον ίδιο παρονομαστή θα βρεθούν».

Για το αν φταίει η ψυχολογία ή κάτι άλλο που ο ΠΑΣ δεν "γυρίζει" εις βάρος του αποτελέσματα:

«Δεν ξέρουμε τι συνέβαινε στο παρελθόν, αλλά υπάρχει αρνητική και θετική ρέντα. Δεν συμβαίνει μόνο σ' εμάς αυτό. Πρέπει να αξιολογούμε κάθε κατάσταση με αντικειμενικότητα και να βρίσκουμε τις αιτίες. Μόνο μέσα από τη δουλειά μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Προσπαθούμε κάθε μέρα γι' αυτήν την αλλαγή».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ίλιτς και άλλων παικτών και το αν παροτρύνει τους παίκτες να δουλεύουν περισσότερο τις αδυναμίες τους:

«Καταρχήν δεν είναι σωστό να συγκεκριμενοποιούμε πράγματα, παίζουμε όλοι μαζί. Σήμερα έχασε κάποιες ευκαιρίες ο Μπράνα, αύριο θα χάσει κάποιος άλλος. Εμείς πιστεύουμε στα παιδιά και την αξία τους. Από πέρυσι βρίσκονται στην ομάδα οι περισσότεροι, αυτοί έκαναν πέρυσι την καλή πορεία με την ομάδα. Θα πρέπει να αξιολογούμε και να αποδεχόμαστε τις καταστάσεις. Σήμερα έχασε τις ευκαιρίες ο Μπράνα, αύριο μπορεί να μας δώσει βαθμούς σε άλλο παιχνίδι. Εμπιστευόμαστε τα παιδιά και κοιτάζουμε μπροστά».
epirusepress

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου