Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Σύσκεψη της Πυροσβεστικής για τις φωτιές στην παραμεθόριο περιοχή


Σήμερα Πέμπτη στις 3.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί, υπό την προεδρεία του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Βασίλειου Παπαγεωργίου, συνάντηση εργασίας με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων και την ανάληψη κοινών δράσεων για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών της ελληνοαλβανικής μεθορίου κατά την αντιπυρική περίοδο 2014.
Στη συνάντηση εργασίας, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 18), θα συμμετέχουν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο Νικόλαος Κοτροκόης, ο Πρόξενος Αλβανίας στα Ιωάννινα Adrea Kaso, ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλβανίας Αlfred Χristuli, ο Προϊστάμενος Β΄ Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης Α.Π.Σ. Αρχιπύραρχος Δημοσθένης Αναγνωστάκης, ο...
Διευθυντής Οργάνωσης και Νομοθεσίας Α.Π.Σ. Αντιπύραρχος Αναστάσιος Σωτήρχος, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Α.Π.Σ. Αντιπύραρχος Μιχαήλ Χάλαρης, ο Διοικητής της Δ.Π.Υ. Ιωαννίνων Πύραρχος Γεώργιος Χαβέλας, ο Διοικητής της Π.Υ. Ηγουμενίτσας Πύραρχος Φώτιος Σπύρου, ο Διοικητής του 1ου Π.Σ. Ιωαννίνων Αντιπύραρχος Περικλής Μπόττης, ο Διοικητής του 2ου Π.Σ. Ιωαννίνων Πυραγός Τσιώπος Κων/νος, ο Διοικητής της Π.Υ. Κόνιτσας Πυραγός Κίτσιος Κων/νος και εκπρόσωποι των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αλβανίας.
Πριν την σύσκεψη, στις 3 το μεσημέρι, στα πλαίσια της αμοιβαίας συνεργασίας μεταξύ των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ελλάδας και Αλβανίας, θα γίνει παράδοση δωρεάν πυροσβεστικού εξοπλισμού και μέσων προς τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της γείτονας χώρας.

epirusonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου