Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Εκδηλώσεις για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Σειρά εκδηλώσεων έχει προγραμματίσει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Σχεδία» για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου που φέτος ορίσθηκε η 11η Φεβρουαρίου 2014.
«Όλοι μαζί, για ένα καλύτερο Διαδίκτυο» είναι το κεντρικό μήνυμα των εκδηλώσεων που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά. 
Πιο συγκεκριμένα συνδιοργανώνει:...

- Με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της συνοικίας Λούτσας του Δ. Ιωαννιτών ομιλία με θέμα: «Διαδίκτυο. Ασφαλής χρήση και κίνδυνοι», που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου (Καποδιστρίου 19) τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00. 
- Με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ιωαννίνων– Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων και την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου ημερίδα με θέμα: «Όλοι μαζί, για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!» που απευθύνεται σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου (πρώην ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ.) Ν. Ζέρβα 28-30, Στοά Σάρκα, 2ος όροφος, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00. 
- Με το 8ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων παρέμβαση ευαισθητοποίησης των μαθητών της Α΄, Β΄, και Γ΄ τάξης την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.
- Με το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων παρέμβαση ευαισθητοποίησης των μαθητών της Ε΄ τάξης την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.
epirusonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου