Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Στα Γιάννενα ο Δ. Κουτσούμπας για την «μάχη» των εκλογών


Τους υποψήφιους Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες, καθώς και τους υποψήφιους δημάρχους στους μεγάλους δήμους της χώρας ανακοίνωσε ο γραμματέας του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Δημήτρης Κουτσούμπας σε εκδήλωση με θέμα: «Οι Θέσεις του ΚΚΕ για την μάχη των Ευρωεκλογών και τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές».
Των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Ηπείρου και το δήμο Ιωαννιτών θα ηγηθούν η Όλυ Τσουμάνη, δικηγόρος και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Τασιούλας αντίστοιχα.
Ο γραμματέας του Κομουνιστικού Κόμματος πρόκειται να βρεθεί σήμερα στα Γιάννενα όπου θα μιλήσει στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας στις 6.30 το απόγευμα και εκεί αναμένεται να παρουσιάσει αναλυτικά τους υποψηφίους των συνδυασμών στην τοπική κοινωνία.
Κάλεσμα στην εκδήλωση απηύθυνε το μέλος ου γραφείου περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ Φωτεινή Τσώλου. «Καλούμε τους οπαδούς και φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τους εργάτες και τις εργάτριες της περιοχής μας, τους εργαζόμενους σε...
δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τους νέους και τις νέες, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους Επαγγελματοβιοτέχνες, τους φτωχούς αγρότες, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, να δώσουν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση αυτή του ΚΚΕ.
Να ακούσουν από το ίδιο το ΚΚΕ, την πρόταση διεξόδου από την κρίση προς όφελος των φτωχών - λαϊκών στρωμάτων που καταθέτουμε πλατιά στο λαό.
Να αξιοποιήσουν την πείρα που αποκτήθηκε, ειδικά αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης και να κρίνουν με βάση τις δικές τους ανάγκες, κόντρα στα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών και την ανάπτυξη που αυτοί πρεσβεύουν μέσα από τα χείλη του πολιτικού τους προσωπικού.
Με ισχυρό ΚΚΕ, στη Βουλή, την Ευρωβουλή, στην Τοπική και Περιφερειακή Διοικηση, στο κίνημα, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, μπορεί να ενισχυθεί η αντίσταση στα αντιλαϊκά μέτρα. Να δυναμώσει η αλληλεγγύη. Να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές στην οικονομία, στην εξουσία. Όσο ο λαός δεν βρίσκεται στην εξουσία, ευθύνη του ΚΚΕ είναι να βρίσκεται στο πλευρό του, να αντιπολιτεύεται μαζί του, να συγκεντρώνει δυνάμεις, να τις προετοιμάζει για την Εργατική - Λαϊκή Εξουσία.
Η πρόταση του ΚΚΕ για αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, είναι η μόνη ρεαλιστική και αναγκαία προς όφελος του λαού».
Ανεξάρτητος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου