photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Σε τρεις συμπλοκές με αστυνομικούς,είχε πυροβολήσει ο Αλβανός δραπέτης Μαριάν Κόλα



Σε τρεις συμπλοκές με αστυνομικούς, συμπεριλαμβανομένης και της τελευταίας στην Βροσίνα Ιωαννίνων, όπου έπεσε νεκρός, είχε πυροβολήσει ο Αλβανός δραπέτης Μαριάν Κόλα με το καλάσνικοφ που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του, μετά την αιματηρή μάχη με τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ.Αυτό προκύπτει από τις μέχρι στιγμής βαλλιστικές - συγκριτικές εξετάσεις που... έγιναν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, από τις εργαστηριακές εξετάσεις προέκυψε ότι:
- Έξι κάλυκες, που περισυλλέγησαν από το σημείο, όπου έγινε η ένοπλη συμπλοκή, χθες τα ξημερώματα στη Βροσίνα Ιωαννίνων, προέρχονται από το πολεμικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ, που έφερε ο Μαριάν Κόλα.
Επιπλέον, από το ίδιο όπλο προέρχονται:
- Οκτώ κάλυκες, που βρέθηκαν σε κλεμμένο όχημα, μάρκας LADA, από το οποίο οι δραπέτες πυροβόλησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες της 16-06-2013, κατά αστυνομικού μπλόκου της Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, στη διασταύρωση του «Παλαιού Λεβέντη»
- Τρεις κάλυκες, που βρέθηκαν στη συμβολή της Ιωνίας Οδού με την Εθνική Οδό Αρτας-Τρικάλων (κόμβος Αγγέλης), όπου διερχόμενοι με κλεμμένο, από την περιοχή της Παραβόλας φορτηγάκι, μάρκας NISSAN, πυροβόλησαν κατά αστυνομικού μπλόκου, τις πρώτες πρωινές ώρες της 05-07-2013 και
- Έξι κάλυκες, που βρέθηκαν εντός του ίδιου κλεμμένου οχήματος μάρκας NISSAN, το οποίο εγκατέλειψαν οι δράστες στην Φιλιππιάδα Πρεβέζης, τις επόμενες ώρες της ίδιας ημέρας (05-07-2013).
Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει ότι το όπλο αυτό χρησιμοποιήθηκε στον θανάσιμο τραυματισμό της 25χρονης στα Ίσθμια και στην δολοφονία του αστυνομικού στο Δίστομο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου