Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Διαγράφηκε ο Σταλίκας…

    Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες χθες Τρίτη 11 Ιουνίου 2013, με επιστολή του προς τον Δήμαρχο κ. Ρογκότη ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Σάκης Βλέτσας διέγραψε τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του κ. Γεώργιο Σταλίκα.
    Πρόκειται για την πρώτη διαγραφή δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Ζίτσας και ως αιτία της διαγραφής του κ. Σταλίκα είναι…
όπως αναφέρεται η «παραβίαση των αρχών της παράταξης».
    Αυτό που δεν έγινε γνωστό ακόμη είναι εάν η «παραβίαση των αρχών της παράταξης» αφορά πολιτική συμπεριφορά του κ. Σταλίκα ή ενδεχομένως άλλου είδους προσωπικές του δραστηριότητες. Όπως αφήνουν να εννοηθεί κύκλοι του περιβάλλοντος του κ. Βλέτσα, είναι πιθανό το επόμενο διάστημα να εξειδικεύσει με λεπτομερή του ανακοίνωση αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους προέβη στη διαγραφή του κ. Σταλίκα.
    Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η αντίδραση των δημοτών, τόσο στην Ελεούσα όσο και σε άλλα χωριά του Δήμου Ζίτσας ήταν θετική για την κίνηση αυτή του κ. Βλέτσα. Μετά το Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης θα σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα.

    Παράλληλα, λόγω της διαγραφής του ο κ. Σταλίκας, εκπίπτει όπως προβλέπει ο Νόμος και από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας.
 
zitsagate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου