photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. ο Τ. Κουίκ!

Την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπέβαλε σήμερα ο βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Σε συνομιλία του με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κουίκ επιβεβαίωσε την υποβολή της παραίτησής του, αλλά απέφυγε να αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την κίνηση, ενώ δεν διευκρίνισε εάν... απέστειλε επιστολή παραίτησης.

Σύμφωνα με πηγές του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος είπε σε στενό του συνεργάτη ότι δεν έχει ενημερωθεί επισήμως για την παραίτηση του Τέρενς Κουίκ και πως δεν έχει σταλεί επιστολή στον ίδιο ή στο κόμμα, ούτε υποβλήθηκε προφορικά καμία... παραίτηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Καμμένος συνομίλησε με τον γραμματέα της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτη Μελά, ο οποίος τον ενημέρωσε για «τις προθέσεις του Τέρενς Κουίκ να παραιτηθεί από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου», αλλά φέρεται να είπε πως ακόμη δεν είχε λάβει καμία επιστολή παραίτησης.

Ο Τέρενς Κουίκ είναι βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μετά από αυτόν πρώτος επιλαχών είναι ο Μιχάλης Γιαννάκης, κορυφαίο στέλεχος σήμερα της Νέας Μέρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου