Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Στα… όπλα για τον ΠΑΣ

  • 0
     


 Στα... όπλα για τον ΠΑΣ
  Την πρώτη μάχη για την αδειοδότηση έχασε ο ΠΑΣ Γιάννινα από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, όμως όλοι στην τοπική κοινωνία δείχνουν αποφασισμένοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αγωνιστεί η ομάδα κανονικά στην Ευρώπη. Από χθες το πρωί σήμανε συναγερμός σε ολόκληρη την Ήπειρο, προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που είχαν επισημανθεί στον πρώτο βαθμό της εξέτασης του «κυανόλευκου» φακέλου. Στόχος είναι η ΠΑΕ να είναι έτοιμη στην έφεση που θα καταθέσει το αργότερο ως την Δευτέρα.
Το βασικό πρόβλημα του «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι το...
χρέος της ΠΑΕ προς την Εφορία. Στον ΠΑΣ έχουν μείνει στην αίτηση υπαγωγής στη νέα ρύθμιση και ευελπιστούν ότι αν καταφέρουν να μπουν σ” αυτήν πριν την εκδίκαση της έφεσης (θα γίνει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας), θα δικαιωθούν.
Ωστόσο, στα Γιάννενα εξέφρασαν χθες την απορία τους για το γεγονός ότι η πρωτοβάθμια επιτροπή δεν έχει λάβει υπ” όψιν ούτε τα 680.000 ευρώ που πλήρωσε φέτος ο ΠΑΣ στην Εφορία, δηλαδή τα 2/5 του αρχικού ποσού (1.680.000).
Ο δεύτερος στόχος του ΠΑΣ είναι να πείσει την Επιτροπή Εφέσεων ότι θα εισπράξει τα χρήματα που προσδοκά από τις ήδη συμφωνημένες χορηγίες. Η επιτροπή δεν αποδέχθηκε τις επιταγές που προσκόμισε ο μεγαλομέτοχος, Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος ήταν σε απόγνωση το βράδυ της Τετάρτης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου