Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

ΤΑΞΙ - απελευθέρωση: Η προθεσμία για τις νέες άδειες στο Δήμο Ζίτσας. Ποιοι, πόσες δικαιούνται…Η Περιφέρεια έβγαλε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η προθεσμία.
Την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση, στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων (και στο Δήμο Ζίτσας), νέας άδειας Επιβατικού Δημόσιας Χρήσης αυτοκινήτου ή για μετατροπή υφισταμένης σε άλλο τύπο, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι...
 την 31η Μαΐου 2013 και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσδιορίζουν την έδρα ή τις έδρες για τις οποίες ζητείται άδεια, το είδος άδειας (ή αδειών) και τον αριθμό τους ανά έδρα.
Μετά την υποβολή των αιτήσεων θα ακολουθήσει, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, καθορισμός του μέγιστου αριθμού αδειών κυκλοφορίας ανά έδρα και εφόσον προκύπτει για κάποια από αυτές κενός αριθμός, θα συνεχίζεται η διαδικασία. Σε διαφορετική περίπτωση επιτρέπεται μόνο η μετατροπή, με αίτηση των ιδιοκτητών τους, άδειας ΕΔΧ ταξί σε άδεια ΕΙΔΜΙΣΘ ή και το αντίστροφο, εφόσον τέτοιες άδειες δεν υφίστανται ή ο αριθμός τους υπολείπεται του αναλογούντος στην έδρα αριθμού αδειών.
Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα χορηγούνται από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
Αναλυτικά τα προηγούμενα σχόλιά μας για το θέμα εδώ .

    Η πρόσκληση αναλυτικά εδώ (ο Δήμος Ζίτσας σελ. 6)

    Οι αιτήσεις εδώ και εδώ .


zitsagate

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου