Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Δωρεάν σίτιση στους Κυπρίους φοιτητές του ΤΕΙ Ηπείρου

c_400_225_16185078_0___images_stories_paideia_tei-ipeirou.jpgΤη δωρεάν σίτιση των Κυπρίων φοιτητών του, ανεξαρτήτως εισοδήματος, αποφάσισε το ΤΕΙ Ηπείρου, λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει την Κύπρο. Οι φοιτητές θα μπορούν να σιτίζονται δωρεάν έως και το Πάσχα στα εστιατόρια του Ιδρύματος. 
Επίσης, όπως έγινε γνωστό χθες, η Συνέλευση του ΤΕΙ Ηπείρου αποφάσισε να εξετάσει τη δυνατότητα επείγουσας χρηματικής διευκόλυνσης των Κυπρίων φοιτητών, για την αντιμετώπιση των άμεσων βιοποριστικών τους αναγκών. Ακόμη διερευνάται η...

δυνατότητα για παροχή εκπαιδευτικών δανείων στους φοιτητές του Ιδρύματος, λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης στην οποία  βρίσκονται οι περισσότερες ελληνικές οικογένειες.  

Ο Σύλλογος…
• Ο Σύλλογος Κυπρίων Σπουδαστών Άρτας, σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά το ίδρυμα που συμπαραστέκεται τόσο με το θέμα της σίτισης όσο και με το ταμείο «με το οποίο μας διευκολύνει οικονομικά, για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπου οι οικογένειες μας έχουν να αντιμετωπίσουν τα μέτρα που δρομολογούνται σε βάρος μας και εμείς καταδικάζουμε τη συμφωνία του Γιούρογκρουπ. Επίσης θα θέλαμε να βοηθήσει το ίδρυμα και τους Έλληνες συμφοιτητές μας που αντιμετωπίζουν τα ίδια οικονομικά προβλήματα».


-->

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου