photo eppressgif_zpskdtrghdc.gif

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Κάλεσμα Αναστόπουλου ενόψει ΠΑΣ

anasto-proponhshΚάλεσμα στον κόσμο του Ατρομήτου απηύθυνε ο Νίκος Αναστόπουλος ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα.
Δείτε όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ατρομήτου:
«Την πρώτη μέρα που ανέλαβα την ομάδα είχα δηλώσει ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να... φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που αξίζει και πρέπει να βρίσκεται με συμπαραστάτες τους φιλάθλους  που είναι η μεγάλη δύναμή του.
Και είχα συμπληρώσει ότι ένας επιπλέον στόχος μας είναι να γεμίσουμε κάθε σπιθαμή του γηπέδου Περιστερίου γιατί θυμάμαι ότι από τότε που ήμουν ποδοσφαιριστής  ο Ατρόμητος είχε στο πλευρό του χιλιάδες  φιλάθλους που τον ακολουθούσαν παντού.
Το πρωτάθλημα μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε τους φιλάθλους μας πάλι περήφανους.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συμπαράσταση και να απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της πόλης του Περιστερίου να στηρίξουν την προσπάθεια μας  ακόμη περισσότερο στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και σε όλους τους αγώνες που υπολείπονται μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος».
Η προετοιμασία του Ατρομήτου θα ολοκληρωθεί σήμερα και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο. Δικαίωμα συμμετοχής στο μεθαυριανό ματς έχει ο Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου